HÖST

 
 

BUTIKEN

Den 1 november får jag tillgång till nya butiken / salongen. Jag har idag köpt ett kassasystem ocn har en miljon prylar på övervåningen. Har även ett par stolar ihopskruvade här nere vid matbordet som fick fylla en funktion innan inflyttningen.
 
Vi var där och tittade i fredags och jag hade ångest hela lördagen för att det var så mkt att göra. På söndagen vände det om och jag är världens idespruta.
Det kommer bli skitbra! 
 
Här nedan har jag samlat lite inspiration :) och sist av allt ETT av de berg av saker jag bunkrar ;)
 
 
 
 

DRÖMMER MIG BORT

 
Jag drömmer mig bort! Jag vill ha värme och sol. Sverige är ett fantastiskt land men för jäkla kallt!
 
 

DET GÅR I ETT

Dagarna går i ett och nu var det äntligen helg. Jag jobbade idag men en kort dag. Igår var jag med mamma och kollade på Mora Träsk i Fyrishov. Emil tyckte det var plågsamt tråkigt och Sixten hade roligt i början.
Vi hade två extra barn här igår kväll och bastade, åt potatisbullar till middag och lekte sjukhus till 21 när jag gick hem med dem.

Känner av kroppen igen och behöver nog gå till naprapaten igen.. Dålig arbetsställning kombinerat med en förkylning som aldrig går över samt dåligt med sömn gör nog inte underverk för kroppen.

Vi var och tittade i den nya butiken i fredags och jag hade ågren hela lördagen när jag inser hur mkt pengar det kommer att kosta mig. Det som gjorts innan var riktigt dåligt gjort och pappa sågade hela stället både en och två ggr. Jag har under dagen fått goda ideer så ska spinna vidare på dem så kommer det nog bli bra..

Kram alla trogna läsare! Ni är ett tappert antal nu för tiden ;)