BILDERBlandade bilder från sista veckorna..
Emil började på fotboll och det var en höjdare :) 
Jag har köpt nya skor, lässäkrat sommaren och bakat kakor för första gången! 

PÅ ARLANDA

Sitter på gate 4 och väntar på flyget till Oslo. Ska åka dit och tillbaka på eftermiddagen då farmor ska begravas och det blir middag efteråt. 
Så det blir en kortis idag.. Allt har gått så otroligt smidigt att jag sitter här och häckar långt i förväg :) 


INSPIRATION

 
 

NY VECKA

Och jag är måttligt sugen på att jobba. Det är för skönt att vara hemma!
Jag har dock en fyra dagars vecka och avslutar veckan med en tripp till oslo på fredag och återkommer sedan till 16 då farmors begravning är.
Fullbokad hela veckan dessutom så tiden kommer att gå jättesnabbt. Försöker att förbereda mig lite inför fredagen men det är mest stiltje i huvudet nu. Har börjat och får sova på saken :)


NY HOJ

Oj vilken glad kille! "Mamma, jag ska få den där cykeln". Ja älskling det får du! :) 
SWE FIN

I Globen idag och kollade på oddset hockey games. Pausade byggandet och åkte på tur med Andreas föräldrar och bror till Stockholm. Sixten måttligt road men höll ut hela matchen. Hittade en flagga som det viftades med frenetiskt :) 

SNÖ

Vad hände med vädret? Aldrig varit med om något liknande... 
Apeln är dock lika vacker utan snö som med :) EMILS RUM

 
Herregud! Vad har vi gjort?! Jag tjatade tills han samtyckte och nu ser det ut såhär. Tre fulla kärror senare och 20 säckar med spån som vi lämnat på slängen så börjar vi nu uppbyggnadsfasen. Men det blir fint när det blir klart :) Har redan en klar bild framför mig och det känns ännu bättre när mamma kommer och avgör mina funderingar och tycker jag har goda ideer :) Tanken är att jag och Andreas ska ha detta rum till den dagen vi kanske bygger ut herrgården ;)