UPPDATERINGARNA

Uppdateringarna kommer mera sällan här. Känns som om den här bloggen håller på att dö ut även om ni är ett 30 tal som läser varje gång :)
 
Har varit på innebandy idag. Semin mellan Storvreta - AIK. Idag slutade det med vinst för Vreta. Igår för AIK på ett skitmål. Har stått i Allainskiosken idag mitt på dagen.Baksidan med spelandet. Funderar på om jag ska spela en division högre nästa år (div 3) men då blir det ännu mera Allainskiosk och inventering på Willys mm. Tåls att tänka på..
 
Har precis lagt barnen och läst 1 och 1/2 bok. Kom till hälften i Pippi letar efter en spunk. Sen sov dom båda två.
Klockan är redan 22, känns som om kvällen gick ofantligt fort med tanke på tidsomställningen å andra sidan har jag inte något problem med att lägga mig. Nån som hoppar på mina ögonlock..
 
Veckan bjuder på månadens sista dag. Vilket betyder (förhoppningsvis) lön för mig som egen företagare. Full vecka fram till fredag då jag egentligen skulle vara ledig inför lagfesten på kvällen men blev tvungen att jobba iaf ett par h. Handla dricka till festen är mitt mission denna v, samt en träning med D3 laget på torsdag. Sista för säsongen. Hoppas att min näsa slutat snora innan dess.. Litet innebandymöte på onsdagkväll då vi pratar ambitioner inför nästa säsong..
 
Det är himla skönt med helg. Önskar den vore iaf 3 dagar :)
 
 
 

IDAG GÄLLER DET

Ska jobba några timmar till men kl 19 blir det innebandy och en avgörande match! 
Barnen och Andreas kommer också så det blir fullt ös på läktaren ;) 
Ikväll gäller det! 

Pausar med en jättefin kaffe latte från kardemumma idag..

LEVER OCH ANDAS

Tiden springer iväg och tänker var och varannan dag att jag ska skriva några rader här med det är massor emellan hela tiden.
Veckan som var har varit jättekul med mycket jobb men igår kväll bara njöt jag av att det var fredag. Kullarna var här och vi drack riktig champagne och åt tacos och firade J-E som fyllt 35. låg i sängen 22.30 och gick upp vid 9. Utmattad och trött i mössan.
Nu har nervositeten övertagit och en molade magont toppat med illamående inför våran näst sista match idag på tidig em.
Vi leder med 5 poäng över tvåan som vi möter idag och en lika-match funkar också men det är prestige vi spelar för nu. Att hålla 0 i förlorade matcher. Det har gått 16 matcher. Ingen förlorad, 3 lika. 103 mål och 31 insläppta. Otrolig statistik. Nästa helg är det nog mer än fråga om hur många mål vi vinner med om man får vara kaxig och säga så.
Med andra ord lever jag och andas mera innebandy nu mer än någonsin. Herrarnas slutspel började tidigare i veckan och man skulle väl kunna likna deras slutspel med våran div 4. Allt kan uppenbarligen hända. Hoppas nu att vi sätter ribban idag och att de vänder 0-2 läget!

Jag börjar komma in i min högsäsong - igen! Julen och sommaren är det som mest jobb och tycker att mitt jobb har utvecklats massor bara från samma tid förra året. Hoppas mina kunder också tycker det... :)

MARS

Det är redan mars och februari bara flög förbi. Denna helg är Andreas i Åre med jobbet och jag har nattsuddat med en sjuk Sixten som nu ligger och sover. 
Störtloppet började precis så det kommer inte bli många knop idag. Emil har åkt med Sandra hem så han slipper sitta och häcka framför tvn hela dagen. 
Det är match imorgon men vi får se hur det blir med den saken nu.. 

Hade en mkt bra dag igår!! Mitt försvunna paket som jag betalat 1500 kr för kom tillbaka till avsändaren igår efter 3 v. Otroligt vilken onödig energi det har tagit! Jag hade namnsdag och jag hade två nya kunder som var nöjda :) 
Mitt paket grön USA har även anlänt med mina filar! Börjar ta slut på mitt förråd jag har nu.. 

Alla mina födelsedagsblommor i samma vas! :)