VILKEN ATT VÄLJA?

 
 
 

UPDATE EMILS RUM

 
Har lagt in alla bilder från kameran och mobilen så nu kan jag visa bilder från fotbollsskolan i veckan också. 
Det tar sig i rummet, Andreas bygger upp garderoberna igen och det visar sig att garberobskarmarna (självklart) inte har samma mått.. Panelen är målad en sväng och jag tänkte använda växthuset under morgondagen att måla foder och taklister i. Pappa skulle vara snäll och komma och såga till allt åt oss så det blir fint gjort. Har spanat sönder datorn efter tapeter till rummet.. Det ska passa oss nu och om någon av barnen tar rummet sen så ska den funka då med. Tror faktiskt jag har en vinnare! :)
 

GÅR IGENOM KAMERAN

...och hittar denna fina bild. Bland massa andra dåliga :)
 
 

DAGENS (NORSKA) ORD

Soppdrepende = Svampdödande

 
bild lånad av www.thort.se

KALL FOTBOLLSSKOLA

 Förfrusen efter fotbollsskolan på dm där Sixten mest ville hänga i tältet när det regnade omvartannat och blåste minusgrader. Mina förhoppningar om en varm sommar börjar gå åt intet och jag är mkt nöjd med våran inbokade greklands resa! 
3 dgr på fotbollen kvar och 5 dagar ledigt till ändå. Vemodigt! Har dock massa trevliga kunder att träffa och pengar att jobba in. Kan dock inte stoppa under stolen hur skönt det skulle vara att ha senaster nu så jag kan kramas med barnen hela dagarna :) 

STUDENT-VM

Det går bra för Sverige i student vm i innebandy än så länge. Lillebror är kapten och jag följer i bästa mån härifrån...

Joel Kanebjörk - Our team captain and big leader. A two way centerman who masters all area of the court. A leader who is very respected in the floorball world.

FÖRBEREDELSER

Har varit och storhandlat och fick en extra hjälp i köket. Bakade foccacia och mums mums. Stått i köket sen 16. Nu ska jag dricka en öl och gå ut och plantera blommor  :) 

Trevlig midsommar! 

LEDIG!

Jobb i 13 h, liten AW med jobbet, hämta bord och papper hos pappa, tanka och nu hemma. Har minisemester nu tills på tisdag. Underbart! 

Bakade makroner igår. Jättegoda!!


Nu - godnatt!! ZZzzz :) 

FOTBOLLS VM

Jag skulle inte kunna vara mera ointresserad.. Gäsp.. 

JOBBA TRE LEDIG FEM

Gud så underbart det ska bli att vara lite långledig! Ledig torsdag till tisdag och även förmiddagar nästa vecka. 
Var ledig tre dagar nu men tiden springer iväg och jag hinner inte med allt jag vill och så sitter jag uppe och ugglar halva nätterna istället. Bygger hemsida, läser och kollar på tv... 
Komma upp i tid på helgerna måste vi göra i fortsättningen. Alla fyra kan ligga kvar hur länge som helst annars :) DRÖMMEN OM EN PERGOLA

Jag drömmer om en pergola. Det gör inte Andreas. 
Han påminner mig dagligen om allt annat som går före men jag planerar vidare om vilka växter jag skulle vilja ha och hur mkt plattorna kostar..
Letat fram lite inspo, kanske främst till Andreas. 


Här kommenterar han att vi inte bor i Italien (tack för info känner jag). Han informerade mig också förra året att vi inte bor på en herrgård. Det tvivlar jag högst på.. :)Tryckte lite extra på den sista bilden där det står att att man bygger en pergola på en helg. Jag får fortsätta övertalningen alt körs utmattningstekniken som jag körde med det marockanska kaklet och det gick ju vägen ;););)


DET VÄXER!


Tomatplantorna växer som ogräs när grabbarna har kissat i vattenkannan :) basilikan börjar komma upp och rädisorna jag sådde i kruka för skojs skull. De i landet är inte fullt lika stora än. Bra att det regnade idag så morötterna växer också :) 

STUDENTEN

Firat kusin Elin idag efter 12 år i skolan.. Hurra!! Fantastiskt god mat! FESTLIG VECKA Både kusins student denna vecka och lillebrors examen med diplomering och tillhörande middag. Detta kräver helt klart nya naglar. Midnattsblått och glitter på får höja veckan yttligare :) 

VABB

Emil med feber, hosta och jättesnorig.
Hörde hur han andades med korta andetag inatt och kände att han var varmt. Det är så infernaliskt varmt i sovrummet att jag kan inte sova. Vid 4.30 somnade jag och hade då bytt plats med Emil och fått värsta allergichocken. 
Han är inte lika varm nu men vi är hemma i två dagar i alla fall. 
Nu sitter herrarna och kollar på Rio och jag ska ringa Tullverket. Har lagt en order från Norge så nu får vi se hur det går.. BACK IN THE DAYS

Med tjejerna jag känt längst.. :)

NORSKA SPA PRODUKTER TILL SVERIGE

Det blir verklighet i augusti när jag tar över agenturen för försäljningen av norska Tone Lise Spa Design produkter. De mest fantastiska kroppslotion, handkrämer och body butters jag varit med om!
 
 
 
 

NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT

En månad kvar till semestern och spurten har börjat. Det är hårdvaluta på alla timmar just nu och jag räcker i vanlig ordning inte till.

Vi har varit och köpt nya springskor till Emil som han säger. Ett par adidas blev det. Jättetuffa! handlade lite mat och åt en hamburgare medan Andreas meckade med BMWn som är trasig. Hälsade på mamma och åt glass och fick med oss ett par pallkragar innan vi åkte hem med en sovande Sixten i bilen. Emil (nattugglan) är i vanlig ordning upp fortfarande och vill kolla på tv. Han går upp 07 på morgonen men är inte det minsta trött på kvällen...