MINA HJÄRTAN


DAGS FÖR BILDER IGEN


PIGGA BEN

Jag var ute och sprang igår och var ambitiös med mag, rygg och benövningar efteråt, men känner inte ett skit idag. Vill ju känna lite i benen :)

Ikväll har Andreas och pappa pysslar i huset och jag och barnen var hos Jojo och fick mat (och matlåda). Vi var till lekparken och rastade hennes fina hund luna.
Har kollat till huset och det tar sig. Målaren krigar på med allt son är snett. Tapeterna hämtade Andreas idag och kaklet levererades på em. Kaklet är fantastiskt! Ska bli kul och se på plats :)


LUGN MORGON

Andreas har åkt på utvecklingssamtal med Sixten och jag börjar inte förens 09 så jag tar det lugnt. Väldigt skönt :)

Har jobbat 12 h / dag måndag och tisdag och har en kortare dag idag dock utan lunch såg jag nyss.
Idag ska kaklet komma så jag hoppas att det går smidigt. Posten kan ju inte lämna en tid de kommer på så jag frågade henne om man blev tvungen att ha semester för att sitta hemma och vänta. Nu löste det sig ändå men iallafall.

Längtar tills denna v är slut. Känner mig mör :)


NAGLAR ÄR LIVET

Tänk att huvudet kan vara så upptaget vissa dagar av naglar. Trodde jag aldrig när jag var 20!


PROPPMÄTT

Efter middag hos mormor och morfar. I vanlig ordning hade hon gjort två rätter och jag äter alltid för mkt för att det är så gott. Och sen tar hon fram en rabarberpaj. Inte min favoritpaj, men skitgod och efterrätts mage som man har, åt jag massor av det med.
Barnen tog vi med till parken en stund efter maten, hittade en dagiskompis till Emil och Urban kom förbi till killarnas glädje.

Kikade in i huset idag och det börjar ta form. Äntligen. Foder runt fönstren och stommen till köket är på plats.
Kaklet beställde jag igår och jag blev förvånad över hur attityden var.. Jag lägger en stor, dyr order och attityden suger! Nu får jag bara skita i det för kaklet är fint men dålig service. Kommer ju inte rekommendera det till någon annan..
Tapeter ska jag beställa nu så hoppas vi att vi kan flytta hem nästa helg. Hoppas hoppas!


VACKERT VÄDER

Lite kyligt i skuggan idag men annars jätteskönt i solen :) man ser både det ena och det andra när man sitter på salongen. Folk klär sig i dunväst och vissa går i små shorts och ett litet linne.. Väldigt roligt att kolla på människor!
 
Noterade även idag en tjej med rosa hår som passerade utanför. Den andra på två dagar som har den hårfärgen och min kund informerade mig om att det är inne nu. Va?! Jaha, där ser man :) 
 
Vi sitter och tittar på hockey just nu och Sixten har precis somnat i soffan. Varit en lång dag idag som började runt 8 på dagis efter att mamma skjutsade dem dit. Det var fantastiskt skönt att inte behöva åka fram och 
Tillbaka innan jobbet. 
Imorgon blir det en kort dag och jag har lovat dem en tur till Leos Lekland imorgon så får jag skämma bort dem lite :) 
 
Det har gått två och en halv vecka hemifrån nu och jag längtar lite hem. Jag vill göra fint i växthuset och de små frön jag har sått vill jag ha lite koll på. Det blir till att plocka bråte i helgen och skruva ihop stommarna till köket. Får väl röja ur allt som står i växthuset då och göra fint. Önskar mig nyà cafemöbler att ha därinne. Stolarna / fåtöljerna jag har målat vita har blivit jättfula och färgen har släppt och framför allt tar de stor plats. Får kika på det till helgen.
 
 

KRY IGEN

Min bil stod ensam på parkeringen 12 h senare när jag skulle åka hem. Jag hade min lilla kompanjon med mig på jobbet idag. Min första kund hade jordgubbar med sig som han tyckte var smaskigt och åt massor av!
Han är frisk nu så imorgon blir det dagis. Har lovat mina små hjärtan att åka till Leos Lekland på fredag så vi ska röja där då ordentligt :)


AXPLOCK

Jag har verkligen ingen koll på vilka bilder jag har visat och inte, men här nedan kommer ett gäng bilder. Har inte själv varit ut på flera dagar nu när Sixtisen har varit sjuk. Idag har vi lite vilodag och jag ska klippa och färga gåret vid 11 så de får åka med ner en kortis innan Andreas hämtar upp dem. Har ett par tjejer på em men hoppas på att farfar ev kan ta hand om skruttarna.  Tycker lite synd om Emil idag som så gärna vill åka till dagis och leka men kan inte åka ut och lämna honom för att åka tillbaka igen och sen hämta igen. Så det får bli en tråkig dag idag. Sixten är som vanligt överlycklig för att få följa med till nagelsalongen <3
 
 
 
 

DAGEN SKRIDER

Dagen går i sakta mak..
Sixten ligger på soffan i hög feber och vi har luftat honom på svia och på antikhuset i svista.
Nu ligger han däckad igen.
Blåsigt väder ute och känns inte så inbjudande att vara ute idag.
Emil har åkt till Alvar och Joel har skött logistiken idag nu när jag sitter i soffan med Sixten.
Imorgon blir det jobb och mamma tar med sej skruttarna som fyller år imorgon :) 
 
 
 

NÄSTAN TVÅ VECKOR

Nästan två veckor har gått och nu ligger golvet på plats. Bara parketten som saknas.
Nästa vecka kommer hantverkaren och vi måste bestämma hur vi ska ha detaljer och andra saker och finesser.

Har varit underbart väder idag när jag passande nog fick åka hem kl 9 då Sixten ligger hemma i feber nu.
Startade dagen 6.30 med att göra Maries naglar och hade sedan en kund sen blev det hemgång.
Har suttit en stund i solen idag och solat mig medan Sixten låg och sov. Han har ju blivit så stor nu att han vet vett och ligga stilla när han är sjuk så han kan vila, istället för att röja gärnet.

Hämtade Emil på dagis vid tre och bjöd pappa och Andreas på glass innan vi åkte tillbaka och handlade lite mat (glömde paketet jag eg skulle dit för att hämta..) och pantade burkar för 80 kr.

Får se om det blir en sväng ut imorgon eller hur det blir. Sixten orkar inte vara uppe och springa så det är lite dåligt tajmat. Dock bättre än att han skulle ha varit dålig i veckan.. Så vi får göra det vi kan. Jag har blivit vedansvarig och det känns nu övermäktigt med allt som ska styckas upp till ved. Tänker då på karln från rasbokil som eldade upp allt han ägde och hade och tillslut golvet så han gick på jordstampat golv. Vet inte sanningshalten i detta men det underhåller mig när jag plockar bråte.

Ikväll önskar jag mig en riktigt löjlig kärleksfilm, en påse godis och fredagsmys med mina pojkar <3

MOBILAPPEN

Appen till blogg.se funkar verkligen skitdåligt och därav min dåliga uppdatering.
Det går framåt i huset och Andreas tog idag beslutet att sätta in spottar i köket. Jag skottade ur golvet i söndags och vad jag förstår på Andreas så är golven relativt klara med lagd golvvärme. Idag har de gett sig på taken och väggarna.
Våran hantverkare kommer i nästa v och idag fick vi mejl från Ikea att flera delar till köket inte kommer i tid.. Som väntat!
Får visa bilder till helgen :)