VINNARE

Alla är vinnare i Storvreta cupen och vi fick medaljer även om det var b finalen vi vann. Roligt med cup, ett härligt gäng med mkt rutin men framför allt att vi nådde det mål vi ville!! 
Kroppen idag är utan krämpor. Igår efter match 3 sög det i benen och svanken. Efter fjärde matchen var det som bortblåst. 
Värt att veta är att jag satte en kasse idag! Typ den 3:e i hela min innebandy karriär! ;)
Till saken hör absolut inte till att jag gick bort mig efter det och de reducerade till 1-1. Som tur var höll klubban när jag blev förbannad. Chockade tydligen min man och grannarna förstod ingenting för jag måste vara den lugnaste människan.. Haha. Vinst skriven med 2-1 tillslut. 

Seger banketten gick på o learys kl 18 med fyra starka deltagare. Jag drack segerbira på esters barnkalas och kom hem vid 21. A något onykter :) 

En arbetsdag imorgon och en veckas ledigt igen. Man ska inte ta ut sig i onödan! Arbetsmoralen ligger på noll just nu... :) 
CUP

Det är cup och det åks mellan hallarna alla tider på dygnet. Cupkänslan har väl kanske inte riktigt infnnit sig när man inte hänger i hallen som på gamla dar men där är kul ändå.
Vi spelade två matcher igår. En kl nio på morgonen och en nio på kvällen. Vi har nu smakat på säsongens första förluster. Vi har ju spelat 11 matcher obesegrade och igår mötte vi två topplag i div 2. Vi spelar i div 4. Ljusår från div och vi satte emot riktigt bra! 3-1 och 2-1. De laget vi mötte igår kväll var jätteduktiga!
Idag spelar vi mot ett Sthlms lag och av vad vi såg igår borde vi vinna idag.
Roligt är att gårdagans lag har berömt oss att vi har överraskat och visat rutin. Kul!
 
Igår mellan matcherna var vi på bio och såg Emil och Ida med Kullarna och därefter var vi ner på stan och vi bytte våra julklappar. Mitt halsband som var för litet och Andreas jeans som var för små. 
Har lite mer att byta men det får vi ta mellan matcherna idag. Vi går ju till b-slutspel. Totalt onödigt men men.. så vi har lite tid att förspilla.
 
 
bild från storvretaibk.se
 
 
 

GOD JUL

God jul! Jag sitter och tittar på det underbara vädret medan barnen kollar på nån tecknad variant på smurfarna.

Har öppnat presenter på morgonen och Sixten har fått en Pettson bok, ett smurfhus, en kul bana och lite godis. Emil har fått en darttavla, ett tv-spel en filt, och en film. 

Igår fick jag äntligen tid till alla laga mina naglar och Sixten önskade regnbågens färger och såhär blev det :) 
I eftermiddag åker vi hem till Andreas föräldrar och tillbringar kvällen där. 

God jul!!

ETT TRÄNINGSPASS OCH EN HALV ARBETSDAG

Nu är det inte många timmar kvar till julledigt! 
Sitter just nu (6.43) på gymmet och väntar på min tur kl 7. 
Lyssnar på hundraåringen efter påtryckningar från förra veckan :) 

Jobbar idag i receptionen på Skincare och säljer presentkort. Vill man ha ett presentkort är man välkommen in till mig.
Känns såhär efter 3 månader jättebra att jag har bytt arbetsplats. Alltid svårt att veta innan man byter men nu med facit i hand känns det som rätt beslut. 

Jag tar hand om två kunder idag och tar sedan julledigt tom 30/12 då jag tar hand om ett par st tjejer som vill vara fina om händerna till nyår :)

Strax min tur! Kram alla 

DET GÅR BRA NU!
Känns inte alls tokigt att gå på julledigt med tabellen såhär! :) 

LANDAT I VARDAGEN

Nu är vi hemma och har varit det i snart en vecka. Jag har hunnit med 4 arbetsdagar och blev ledig idag då magsjukan härjade på orten jag skulle till.
Vi spelar match ikväll och ska åka och handla julklappar med stora hjärtat. De små är med mamma och ska gå på bio idag. Känns fantastiskt skönt med en lugn morgon och igår åt vi en god middag ute med vänner.
 
 

BARA REGN

Idag har det regnat hela dagen! Vi har hängt på stranden mest hela tiden och jag slog till på massage. Hon var förvånad över att jag ville ha Thai massage. Men hon var snäll mot alla mina ömmande kroppsdelar :) 
Känner mig inge pigg sedan eftermiddagen och har legat på rummet mest hela tiden. Ville ha vattenmelon i småskivor.. men att förklara det tog evigheter och jag gick före till rummet. Så nu har vi 1,5 kg vattenmelon i kylskåpet, haha.. 
Har spelat finns i sjön nu på kvällningen.  Sixten är less på grisspelet och vi har nu gått över till att spela yatzy på dagarna :)

NYA HOTELLET
Vi ligger ca 30 min från Patong så det blir dit vi åker när vi ska shoppa :) 

BYTT ORT

Vi har åkt söderut och har bytt hotell till sista veckan. Nu befinner vi oss i bangtao och jag har ingen aning om var på kartan det ligger.  Jag ska kolla upp det i morgon. Vi ligger iaf närmareflygplatsen när vi väl åker hem. Ett Jättefint hotell vi bor på. Mkt finare än det andra! Där var det flera grejer att anmärka på och inte minst resan ner hit. Med livet som insats! 
Ska lokalisera oss mera under morgondagen.
 
Nattis!!