BYGGET

 
Golvet är gjutet och nu pausar vi för att jag jobbar :)

BILDER PÅ VAD VI GJORT SISTA VECKAN!


ATT DET SKA VARA SÅ SVÅRT

.. Att gå och lägga sej?!
Harjobbat min första dag idag och bara 4 monsterdagar kvar sen är det en veckas ledigt till.
Skrvrår från iPaden och har alldeles för långa naglar för datorbruk. Ska fila ner dem innan jag börjar på Nordea i augusti tänkte jag.
Ville bara skrivasch säga att jag lever, Sixten sover sämre än någonsin, jag borde gången lägga mig och har precis beställt lite penslar och div andra nödvändiga saker och får ordernr 1691. Emils fyra sista. Ibland undrar jag  om ödet spelar in.. 
Likväl som jag tror att vi har stört andarna i Vårat hus när vi rev i hallen, dofter, speciellt cigarettrök och andra dofter kommer emellanåt på samma stÄllen.. Mer om det imorgon då jag ev är solo om killarna åker iväg ett par dagar. Jag jobbar ju ändå. 
Bilder! Har massa bilder att visa också. På både det ena och det tredje :)
 
Godnatt! 
 
Idag blir Sixtisen hela 2,5 år! Myskillen! 
 
 
 
 
 

BADRUMMET ÅKTE MED OCKSÅ.. TYDLIGEN :)


SENA MORNAR

Tror vi vaknat vid 10 nästan varje morgon senaste veckan. Helt otroligt! Killarna har väl somnat vid 21 så de måste vara väldigt utmattande att ha semester :)

Vad gör vi om dagarna? Andreas står i hallen och jag och grabbarna har varit ut på lite olika saker. Handlat mat, shoppat lite, besökt och fått besök men varit hemma och skrotat framför allt..

 

5 DAGAR SENARE

Och jag försöker inte längre att låsa upp ytterdörren med salongsnyckeln! :) 

RENOVERING PÅ HÖG NIVÅ

Har skickat bilder från telefonen jag vet inte hur många senaste dagarna men de kommer inte fram?!
 
Får visa bilder här och nu istället..
 

KOPPARNA SKA BORT

Så ska jag göra mig av med kopparna! Skriv i kommentarerna om det är någon ni vill ha. 40 kr st hade jag tänkt mig. Kan hämtas här eller på salongen, vilket som. Gärna inom en snar framtid :)
 
 
Nr 1
 
Nr 2
 
Nr 3
 
Nr 4
 
Nr 5 Nr 6 Nr 7
Nr 8
 
 
Nr 9
 
 
 
Nr 10
Nr 11
 
Nr 12
 
Nr 13
 
Nr 14
 
Nr 15
 
Nr 16
Nr 17 
 Nr 18
 
 
 
 
 
Nr 18

BILDER


MYCKET NYTTA

Vi har hunnit med en hel del i helgen faktiskt.
Har fått ut den sista bokhyllan nu, inte såld än men står ute i boden iaf.. 
Jag har fått undan alla saker som stod i skåpen. En miljoner glas och ett ton med böcker. Har flera grejer på annons på facebook.
 
Har pysslat med växthuset idag. Fyllt på med jord och sand runt om och röjt runt bland stenar och tegel för att kunna plantera lite på sidan av.. Åt middag där inne ikväll när det blåste storm ute. Mamma och Eddy var här och vi grillade.
Växthuset är ju en present från mamma och pappa från förra året och är väldigt glad att vi äntligen tog tag i att sätta  upp det :) Tack mamma och pappa!!