UPDATE

Här pågår bygge i källaren och jag tokröjer på nedervåningen. Alla julsaker bort och har möblerat om lite och tagit fram lite andra möbler.
Beställde gardinerna jag visade här tidigare så de ska jag hämta ut senare idag.
Pappa och Andreas håller på att sätta upp innerväggar i källaren. Det känns som en milstolpe om man tänker på hela projektet.
Och vilket projekt vi har tagit oss för! Vi är jätteglada för all hjälp vi har fått och får här hela tiden! :) Är det inte bygghjälp så är det barnvakter.
A har tagit med sej kameran ner i källaren men vet inte hur det går med fotograferandet =P Kan visa bilder senare.
Både A och pappa kom in och provsatt toan här inne och mätte upp hur stor (liten) toan ska bli därnere. Det blir en man får backa in på =P

Vi har som sagt storstädat vardagsrummet och köket ligger näst på tur. Där har gardiner åkt upp och blommorna har rensats och flyttats runt. Det är jättedåligt med plats i köket nu när skafferiet är borta så jag ska rensa och se om vi får loss lite mer yta.

Igår jobbade jag ett par timmar på dagen och det var jättelugnt. Har galen rea nu! Halva reapriset! Ni som vill köpa julsaker till nästa jul bör slå till nu. Jag köpte med mej några handdukar hem för 7 kr st. Det var överkomligt ;)
Efter jobbet igår hade jag en stund (1 timme) på mej att hitta någonting fint till födesedagsfesten på lördagkväll.
Prövade typ varenda klänning på Gränby men ingen var bra. Hittade en som ser ut som ett svart fodral.. fattar ni? Hursomhelst kräver väl den klänningen nylonstrumpbyxor och eftersom det är min största skräck i livet fick den vara kvar i butiken.
Jag får leta fram någe gammalt här hemma =P Det känns inte heller jättekul att klä på sej svart, man ser ju ut som ett vandrande lik!

Fick påminnelse av mamma att det är dax att börja tänka på min egen födelsedag. Inte långt kvar. Jag 25 år. Tyckte jag nyss var 18... eller kanske inte? ;)

Det bästa som har hänt på 25 år! Mina prinsar! ♥♥


Kommentarer
Postat av: Pernilla

25?! Då är du ju bara barnet ju! =)

2011-01-07 @ 19:01:28
URL: http://pernillaohlsson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback