MYCKET PÅ LISTAN

Idag är det tvättning som gäller i första hand. Klädberget har växt sej större än någonsin på en vecka.
Annars så blir det till att återställa köket, ta reda på disken som är kvar, skruva ihop TrippTrapp stolen Sixten fick av mamma, Eddy, Alf och Barbro igår.
Den har varit väldigt populär! Han och Emil har lekt på paketet, hoppat från det och krypit upp och över.
Samma sak med gungan Sixten fick igår. Vi fick göra ett ingrepp vid 19.30 då de var jättetrötta och skrek och skrattade som tokar :)
Jag har städat ur öppna spisen på morgonen och gjort rent glasen också. De var helt igen-sotade.
Veden vi har just nu måste ha legat utomhus i snön för den brinner inte. Det bara pyr och det blir rökigt som tusan. Trist när det är kallt och det inte går att få fyr i brasan.

Sixten sov lika dåligt inatt som alla andra nätter. Vaknade 3 ggr innan 00 och sedan 03 och 05. Vi låg och pratade om att det måste vända snart. Måste vända snart. Nu är det tänder på g och då blir det extra oroligt. Han vill heller inte äta riktig mat som han har ätit så bra senaste två veckorna.

Idag är det min sista dag som arbetslös och imorgon börjar mitt 50 % vikariat fram till den 13 april. Vi fick ju dagisplats till den 2 maj så då har jag förhoppningsvis 15 timmar i veckan som fritid.
Däremot ska jag söka vårdbidrag för att slippa trassla med en massa föräldradgar under tiden jag jobbar och också kunna spara tills jag slutar jobba. Har inte så mkt dagar kvar.


Kommentarer
Postat av: Micaela

Ska Emil va hemma från dagis när du jobbar? Eller hur hade du tänkt med vårdnadsbidraget? Min granne fick inte vårdnadsbidrag för ena sonen bara för att pappan tar ut en dag föräldrapenning/veckan för den andra sonen. Knepiga regler! Så om Andreas är föräldraledig så borde det inte funka. Enligt min granne, men vad vet jag! Hoppas ni får till det!Kram!

2011-01-24 @ 10:02:51
URL: http://micaelasruta.blogg.se/
Postat av: Sara

Här kommer mitt bästa sömntips:http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=0091884594Finns ett forum också:http://www.babywhispererforums.com/Det är obegripligt att Tracy Hoggs böcker inte blivit översatta till svenska, för de är helt fantastiska och hennes metoder funkar faktiskt. Lycka till nu.

2011-01-24 @ 11:10:25
Postat av: Isabel

Vi tog tagi tvättberget i helgen. Maskinen gick varm hela lördagen men så köpte vi en til ltorkställning så det var möjligt ;-)Vi ses ikväll!

2011-01-24 @ 11:32:02
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Frida-Fantastiskamamman

Fy för att inte få sova....man hinner liksom aldrig somna ordentligt förrens det är dags att vakna igen!!Men vad kul, hoppas att ditt nya jobb blir roligt och givande!!Kramar<r3

2011-01-24 @ 13:01:48
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Postat av: Jenny ♥

Så roligt med ditt jobb, jag måste också bege mig ut i jobbsökardjungeln snart ... usch får lite magknip när jag tänker på det...Men allt ordnar sig! Hoppas lilleman sover bättre snart. Kram vännen och tack för fin måndagslista!Kram JennyPsst: Missa inte att tävla om ett solskydd till vagnen (perfekt till semester i värmen eller en varm sommardag i Sverige) http://jennyn.se/2011/january/tavla-vinn-solskydd-fran-axelida.html

2011-01-24 @ 22:43:45
URL: http://www.jenny.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback