JAG ÖVERLEVDE

Jag överlevde kvällen tack vare en kvinna som storhandlade reagrejer för 2200 kronor och jag hjälpte henne genom hela butiken. Var jag inte packåsna var jag smakråd :)
Jag fick mej en genomgång hur allt skulle gå till mej fick tillslut inte igen ytterdörren ordentligt och larmet gick. Larmade av och sedan på och sen var det lugnt. Bara väntade på att säkerhetsvakten skulle komma sladdandes utomför, men det kom ingen.
Jag får väl höra på torsdag vad det blev att mitt larmande =P

Sixten sitter här bredvid och leker med klossar. Blev oerhört impad över att han staplade 5 klossar på höjden igår eftermiddag..
Det är en sån fantastisk ålder han är i nu. Det händer grejer hela tiden! :)
Han brummar när han kör bilarna, vet vem mamma, pappa och Emil är. Och lampan om han inte är för upptagen med annat.
Han har ju börjat äta riktig mat efter 11,5 månad och dricker mer än gärna mjölk till. Han börjar gråta när man tar flaskan ifrån honom. Raka motsatsen till Emil som inte äter någonting som är vitt och/eller kallt.

Sixten har krypit in under skrivbordet och borde eg sova. Han blev så glad när jag kom hem att han blev lite speedad. Det verkar dessutom vara sjukdomar på intågande här. Vi får väl se om det blir något.
Jag ska göra ordning lite välling och alvedon för tänderna men bävar för att gå in i köket. Det luktar spya i hela köket! Jag dör!
Jag vet ju att ingen spytt där och har gått och nosat överallt! Funderar på om det kan vara tulpanerna? Vet att vissa blommor luktar när de slår ut.
Hursomhelst är det jag som ringer banken imorgon för att prata med min banktjej (kan ju inte säga banktant längre nu när den nya är lika ung som jag och den andra har gått i pension).
Såg dessutom på Ikeas hemsida igår att för varje 10000 kr man handlar kök för får man 1000 kr till annat. Synd att de kör det redan nu, kunde ju väntat till sommaren!

Jag ska avsluta denna kväll med att betala räkningar och skriva handlingslista tills imorrn. Jag och Sixten åker och handlar morrn efter dagislämning. Det har ekat tomt här hemma i veckor! Vi har varit för upptagna och lata för att storhandla, men imorrn så! :)


Kommentarer
Postat av: Martina

Skönt att det gick bra på premiärdagen, larm eller inte. ;)

Och vad kul att ni bestämt köksrenovering, spännande att få planera och drömma på riktigt! Och det där med IKEAs drive; de kör den säkert typ till sommaren igen, har för mig att man brukar se den reklamen ett par ggr/år, samma sak med deras garderobs- och sängveckor. :)

KRAM!

2011-01-26 @ 08:43:45
URL: http://tinalottas.blogg.se/
Postat av: Isabel

Vad skönt att det gick bra. Första gången själv är alltid värst!Ja, du tänker på det översta kortet? Det är ju taget för 4 år sedan, då hade vi en hundsoffa till våra stora hundar stod mot fönstret där vi har vårat köksbord nu och så hade vi ett litet bord närmast köket. Mycket bättre som vi har nu! :-)

2011-01-26 @ 09:50:36
URL: http://issapissastankar.blogg.se/
Postat av: Joanna-Ett aspergerliv

Vill du bli dagens blogg?

Passa på att gå in och anmäl dig!De pågår även andra tävlingar så anmäl dig och ha chansen att vinna fina priser:)eller kanske Följa varann på bloglovin?

Eller ställ en fråga i min "bloggsvarsruta" och bli länkad!

(obs ställer ni en fråga som redan är ställd raderar jag dem och ni blir då inte länkade)

2011-01-28 @ 11:23:44
URL: http://domkallarmighannes.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback