EN VANLIG DAG

Så var det vanlig vardag igen. Har förstått att det är rätt lugnt på många arbetsplatser fortfarande men ändå.
Jobbade igår och det var coollugnt på jobbet.
Var in en man och en kvinna 10 minuter innan stängning igår och handlade linnelakan och påslakan för 2200 kronor. Kvinnan hade blåmärken runt hela ögat, kinden och ner på halsen.
Efter en stund när jag hjälpt dem i butiken säger hon att hon cyklat omkull. Säger något i stil med att man inte borde cykla nu när det är så halt ute till svar.
Karln säger att "man kan ju tro att det är jag som har slagit henne när hon ser ut sådär".
Det kommenterade jag inte ens. Må vara att hon cyklade omkull men det såg verkligen inte ut som så.
Det var lika dåligt som att säga att man har gått in i en dörr..

Idag har jag varit med min mormor till Thuns. Kollade efter något att ha på Floras dop på lördag och kom hem med två likadana tröjor i olika färger. A tyckte de såg ut som gravidtröjor vilket jag håller med om. Får se om jag behåller någon av dem.
Jag jobbar ju på torsdag igen och får se om jag får till lite fritid att kolla på någonting annat då. Det är ju fest på kvällen och skulle vara kul med någonting fint :)
Blev iaf nya strumpor och pjamaser till pojkarna. Mormor skämde bort Emil med bilar igen så nu har vi världens pimpade Hummer här hemma, haha :)

Verkar som om Sixtisen har fått upp nosen för "riktig mat". Han äter ju mest välling men har nu sedan någon vecka, gapat frivilligt och suttit stilla när man ska mata honom.
Annars sitter han och fladdrar och flaxar i stolen,  kniper igen munnen och spottar ut.
Kanske att det vänder nu :)

Emil kollar på Råttan, Råttatoille och Sixten gråter i köket för att han inte får dricka mera mjölk, haha. Läkaren som kollade på Sixitsen i förra veckan sa att vi inte behöver oroa oss för att Emil inte dricker mjölk. Dricker han 2 flaskor välling/dag så är kvoten uppfylld. Skönt! :)
Vad gäller Emil och bajsadet så kuckilurade han igår men har ont i magen idag igen. Vet inte om han kommer kunna gå till dagis imorgon. Han gråter ju bara och vill gå och kissa.

Kvällen blir lugn med Storvreta - Warberg 19.15 i Tv4 Sport. Det blir kul.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback