Mitt brev till KO angående Glocalnet

Nu har jag suttit i telefon med Glocalnet för 5:e gången. Nu har jag tom blivit så less att jag kikade runt på Konsument Ombudsmannens hemsida. Vet inte om det är något att komma med, men ett problem som driver mej till vansinne!
Läs och säg mej om det är att överdriva eller ej...
Mycket nöje:

Hej. Jag har sedan en tid tillbaka valt att lämna Telia för att gå över till Glocalnet, vilket jag ansåg vara billigare.Jag och min sambo ringde till företaget och sa att vi ville bli ny kund med samma telefonnummer som tidigare. Detta påstods då inte vara något problem och detta skulle börja fungera inom snar framtid. Efter  mer än en månad börjar vi undra vad som sker. Vi ringer tillbaka och då visar det sej att tjejen vi pratat med har struntat i våran beställning och ingenting har skett. Vi får välja ett nytt telefonnummer pga av det andra inte längre går att använda. Vi väljer ett nytt telnr och de säger att det ska börja fungera om 1 mån. När en månad gått fungerar det men det visar sej att de har gett oss ett telnr som redan finns. Vi ringer för att byta telefonnr och sitter i över en timme i telefon och väntar medan de skickar runt mej för att slippa ta problemet. Tillslut får jag välja ett nytt telefonnummer. Idag 2 veckor efteråt så får jag ett brev om att jag sagt upp mitt telefoniabonnemang. Mitt mått är rågat!Är detta ett vardagsproblem? Vi har jättehöga mobilräkningar pga vi inte har kunnat använda oss av hemtelefonen, vilket jag anser att jag inte ska behöva betala. Egentligen bryr jag mej inte om pengarna utan problemen de har åstakommit. Vore tacksam för svar!

Kommentarer
Postat av: Daniel Dersén

Hej Hanna!

Jag snubblade över din blogg och blir ledsen och besviken när jag läser den. Så har ska det givetvis inte gå till. Jag har inte hunnit kolla vad som gått snett men det verkar som du fått all otur på samma gång. Är det något jag kan göra för att din upplevelese av Glocalnet ska bli lite positivare?

MVH

Daniel Dersén (marknadschef)

2008-05-21 @ 08:34:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback