Det är därför vi inte tycker om er

Igår åkte jag och min familj till Solna för att se AIK möta Storvreta. Som vanligt kunde man vänta sej en match med bråk, slagsmål och inget spel över huvudtaget.
Så blev det också. Men det som gör mej allra mest irriterad är deras dåliga stil och attityd.
Dom satsar på att göra andra spelare illa och dra på sej så mycket utvisningar som möjligt.
Sist de möttes fick den bästa spelaren, som även är landslagsspelare matchstraff på grund av något elakt han gjort. Allt detta för att jag sedan fick veta att det bara var för att skapa gungning i matchen.
Jag uppskattar inte sånt, det finns säkert fler än jag, Jag tycker det är osportsligt.
Igår så var det fult spel och de skjuter bort bollen när det inte är deras frislag. Tränaren bryr sej inte om att plocka upp bollen när den ligger vid hans fötter. En självklarhet tycker jag och jag tror nog att de flesta tränarna nog hade gjort det. Det är ju spelet vi är där för att titta på, inte hur de har kammat sina prydliga snebenor och sprayat såpass mycket att frisyrerna ska hålla sej hela matchen.
Det är väl ingen som bryr sej om frisyrer när det är match?
Det är därför jag bara känner hur mycket Stockholm och hur mycket "vi är bättre än er" det bara skriker om dem. Och det är just frisyrerna som gör det. Jag gillar inte sånt men jag vet dock att idrottsmän och kvinnor är överlag mycket sympatiska och ödmjuka. Vi får väl hoppas att det är så. Inte bara för min skull men för deras också.


Kommentarer
Postat av: Stinis

Tjohooooo =)
vi hatar aik, sådeså. :P
pusselipuss

2007-03-05 @ 17:22:07
URL: http://kristinasplace.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback