PRESENT?

Ska du köpa en present? Jag har ordnat fina presentförpackningar inför mässan och skriver man in ordet present i kassan får man 15% under helgen. www.hannamariat.se
En mycket uppskattad gåva!VABB OCH BIL

Igår köpte vi en ny bil. En Volvo som låter som en traktor ;) 
Idag vabbar jag med Sixten som har feber och ont i halsen. Vi har precis ätit frukost framför tvn och kollar på Arthur. Ett mysigt tecknat program :)A

SLÅR AV PÅ TAKTEN

Idag tar vi det lite lugnt. Barnen är hemma och vi har precis ätit frukost. Vi ska till banken senare idag och jag ska jobba en stund nu mitt på dagen sen ska vi bara mysa. Satt nu på morgonen och kollade i barnens album från när det föddes. Känns som om det var igår...

 

 
 
 
Bilderna är från 2012 :)
 
 
 

 


STOCKHOLM HALVMARA

Idag är det tre födelsedagsbarn som fyller år. Tvillingarna blir 1 år och Emelie 35. Vi ska pyssla hemma under dagen men ikväll åker jag till Sthlm och väntar på Emelie tills hon sprungit Stockholm halv mara. Det blir en födelsedags middag och sen hemresa med bilen :)
 
 

HÄNDELSERIK DAG

Idag sa jag upp min plats på Skincare. Jag och en kollega ska testa våra vingar på en egen salong. Mycket som händer och sker just nu, men också mycket positivt som kommer i samma veva :)
Jättebra respons från alla och hoppas nu att jag ska sluta vara virr-hanna och kunna coola ner mig lite.
Jag har inte orkat, haft lust, inte haft tid med någonting. Jag borde lägga mig nu ex men kör på till 01 på nätterna. Är skönt att kunna lägga detta lite bakom mig nu och kunna fokusera på produkterna framöver!


HUVUDET PÅ SPIKEN

Ja.. såhär känns det som oftast... :)


PYSSELDAG

Jag ska ut och gräva lite i rabatterna och Andreas håller på och murar igen ett fönster. När vi fick huset värderat i fredags tyckte han insidan var fin men utsidan.. mindre fin :)
Kommer bli ordning den dagen vi byter tak och gör hela utsidan i samma sväng.

Webbshoppen har snart varit igång i en vecka och det har trillat in en och en annan beställning. Imorgon åker jag till Sthlm och träffar den tidigare återförsäljaren och får med mig lite saker hem eventuellt. Skyltmaterial och lite annat.
Solen skiner och jag ska ta mig ut. Vi tänkte ta undan utemöblerna idag och berget med dynor som ockuperar vardagsrummet bara längtar jag efter att ta bort.

Har beställt en fotobok från Greklandssemestern och tänkte även ordna en förstoring från bröllopet. MEN vi hade ingenstans vi tyckte vi kunde sätta den så vi avvaktar ;) Blev lite andra förstoringar på barnen istället :)

PROVA PÅ RABATT

 
Om ni knappar in ordet Höst i kassan på www.hannamariat.se så får ni 15 % i prova på rabatt :)
 
 
 

WEBBHOPEN ÖPPEN!

Ta en titt på www.hannamariat.se och botanisera runt bland alla krämer! ;)


200 KG KRÄM

Många kartonger är det... :)