UPPDATERINGARNA

Uppdateringarna kommer mera sällan här. Känns som om den här bloggen håller på att dö ut även om ni är ett 30 tal som läser varje gång :)
 
Har varit på innebandy idag. Semin mellan Storvreta - AIK. Idag slutade det med vinst för Vreta. Igår för AIK på ett skitmål. Har stått i Allainskiosken idag mitt på dagen.Baksidan med spelandet. Funderar på om jag ska spela en division högre nästa år (div 3) men då blir det ännu mera Allainskiosk och inventering på Willys mm. Tåls att tänka på..
 
Har precis lagt barnen och läst 1 och 1/2 bok. Kom till hälften i Pippi letar efter en spunk. Sen sov dom båda två.
Klockan är redan 22, känns som om kvällen gick ofantligt fort med tanke på tidsomställningen å andra sidan har jag inte något problem med att lägga mig. Nån som hoppar på mina ögonlock..
 
Veckan bjuder på månadens sista dag. Vilket betyder (förhoppningsvis) lön för mig som egen företagare. Full vecka fram till fredag då jag egentligen skulle vara ledig inför lagfesten på kvällen men blev tvungen att jobba iaf ett par h. Handla dricka till festen är mitt mission denna v, samt en träning med D3 laget på torsdag. Sista för säsongen. Hoppas att min näsa slutat snora innan dess.. Litet innebandymöte på onsdagkväll då vi pratar ambitioner inför nästa säsong..
 
Det är himla skönt med helg. Önskar den vore iaf 3 dagar :)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback