LEVER OCH ANDAS

Tiden springer iväg och tänker var och varannan dag att jag ska skriva några rader här med det är massor emellan hela tiden.
Veckan som var har varit jättekul med mycket jobb men igår kväll bara njöt jag av att det var fredag. Kullarna var här och vi drack riktig champagne och åt tacos och firade J-E som fyllt 35. låg i sängen 22.30 och gick upp vid 9. Utmattad och trött i mössan.
Nu har nervositeten övertagit och en molade magont toppat med illamående inför våran näst sista match idag på tidig em.
Vi leder med 5 poäng över tvåan som vi möter idag och en lika-match funkar också men det är prestige vi spelar för nu. Att hålla 0 i förlorade matcher. Det har gått 16 matcher. Ingen förlorad, 3 lika. 103 mål och 31 insläppta. Otrolig statistik. Nästa helg är det nog mer än fråga om hur många mål vi vinner med om man får vara kaxig och säga så.
Med andra ord lever jag och andas mera innebandy nu mer än någonsin. Herrarnas slutspel började tidigare i veckan och man skulle väl kunna likna deras slutspel med våran div 4. Allt kan uppenbarligen hända. Hoppas nu att vi sätter ribban idag och att de vänder 0-2 läget!

Jag börjar komma in i min högsäsong - igen! Julen och sommaren är det som mest jobb och tycker att mitt jobb har utvecklats massor bara från samma tid förra året. Hoppas mina kunder också tycker det... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback