MINA GURKOR :)


BRÖLLOPSDAG
3 år idag! <3

SOMMAR!GREKLAND

 

RUMMET


 
Målaren var här nu när vi var borta så lite saker har hänt iallafall. Vi är rätt trötta på kaoset i hallen så det vore ju underbart om rummet blev klart snart! 
Nån sväng med färg kvar och sen tapeten! :)

HEMMA IGENHemma igen och känns lite tomt efter att vi varit 7 pers som hängt ihop en vecka. Alla lite snuviga och trötta men har idag skördat 3 gurkor från växthuset! De smakar underbart!! 

GREECE

Sol varmt och väldigt blåsigt!! 

DUMMA MIG 2

Barnen kollar på Dumma mig 2 och jag njuter på terassen med öl och chips.
Allt som är halsfluss symptom är som
Bortblåst och barnen äter morötter och dipp. Emil har varit låg idag, vi får förhoppningsvis se imorgon vad det blir av det. Ingenting helst :) 
Vi cyklade ner till godisaffären och åt varsin glass och cyklade hem. Fångade en fin bild på mig och Emil. HALSFLUSS

Lille Sixten har halsfluss och han är en mycket tålig sjukling. Inget gnäll alls på flera dagar, sovit på dagarna ett par h, badat lite för att sänka kroppstemperaturen när febern stod på 40 grader. Ätit "Grys" tabletter dvs 250 mg alvedon som smälter i munnen. Fungerar utmärkt bra! 

Han kunde knappt svälja på em och jag behövde knappt titta i munnen. Ringde 1177 och fick akuttid 20.00. Tid att jag inte druckit någon öl :) 
Läkaren behövde knappt titta på honom. Solklar halsfluss. Penicillin på Apoteket och lämnade av Emil som ville sova hos farmor och farfar.

Nu dricker vi den där ölen, äter chips och kollar på Brasilien - Tyskland. Vi har världens sötaste lilla hejarklack här :) 
Saknar Emil lite men ska hämta honim efter min ego- tripp imorgon. Tränar 08-09, fransar 10.30 och färga brynen 12.30. Då kommer jag känna mig som en ny människa! SEMESTER

Vi inviger semestern med febrig Sixten. Han jade 40,7 tidigare idag och har vandrat mellan ute och innesoffan. Emil har varit hos livia och badat så det hördes upp till oss. 
Jag har inte gjort många knop idag. Passat upp på Sixten som ropat varannan minut. Läst klart Mellan rött och svart. 
Ska välja något att läsa i Grekland också, och ligga på Andreas om att sommarläsa något. 

Brorsan kom på besök och blev grillchef när pappa och Andreas la golv i rummet. Fint blir det! 


Vi har någon med otrolig energi hemma!
 Han vill ha party här hemma och alla ska ha kalsonger på huvudet säger han och skrattar :) 

ÄNTLIGEN SEMESTER

Min filtronic dvs mitt dammutsug gick sönder i veckan och den är verkligen ovärderlig!! Det blir så kopiöst med damm utan den.. Mina naglar har fått sig en renovering och är nu glitter blåa (som vanligt). Tycker jag väljer blått hela tiden.
Nu ledig i 4 v. Jag ska göra en brud mitt i sommaren men det är allt. 

Nu avslutar jag kvällen med en middag bestående av öl och chips. Det anser jag mig vara värd. Imorgon ska jag sola och dricka öl hela dagen :)

MÅLARE

Yes! En målare fixad av pappa som gör klart medan vi är på semester! Underbart! 

KORTA KVÄLLAR

Korta kvällar blir det och hinner bara vara hemma ett par h innan det är godnatt och upp igen. 
Kom hem, åt, kramas, duscha, baka, titta tv och nu (borde) sova. 
Mina underbara barn ville ha fika till dagis imorgon och självklart bakade jag kladdkakemuffins på begäran.

SOL!


 6,45 och solen skiner!

FULLT ÖS

Har redan gjort 35 h denna v och har bara 4 dagar kvar nu.. Jag går som på ett snöre. Jag kommer in till 7.30 på morgonen och tar hand om en tjej. Tar en alvedon vid 9-10 för att huvudvärken är olidlig. Krigar på till 12 och sen full makaron till 19-20. Har legat efter i två dagar, igår pga bussens sommarchaufför och idag en sen kund på tidig em.

Barnen frågar varje dag hur långt det är kvar till Grekland och när vi ska köpa sommarpresent. Misstänker att jag kommer vara som en mosad paprika nästa vecka men har lovat att vi ska gå ut och äta på måndag och fira :) 

Har gjort en ordentlig rengöring, skrubb och mask i ansiktet ikväll i hopp om att inte se så fruktansvärt sliten ut kommande dagar. Sover som ett päron och längtar infernaliskt till nästa onsdag då jag får besöka naprapaten, köra ett träningspass, vaxa benen, plocka och färga brynen och få nya fransar. Jag längtar!