INTE ENS PETAT

Har idag inte ens petat på datorn. Satt och översatte hela dagen igår. Och har väl egentligen känt att jag borde men vi sov bort halva dagen så det blev inget vettigt gjort. 
Ätit buffé till middag. Skulle äta kräftor och paj men sen kom Sima som fyllde 50 och hade fest igår med massa mat! 
Hade en väldigt trevlig kväll igår med 60 tals tema och en väldans massa dans! 


FÖRTVIVLAN

Emil otroligt förtvivlad när han har feber idag igen och inte kan vara med på fotbollsmatcherna idag fm.
Första matcherna och han har längtat. Det värker i mamma-hjärtat!
Jag kompenserar med våfflor till frukost.


TESTKÖR

Hemsidan har varit klar sedan länge och jag testar och testar. Gör om och pysslar lite. Har precis anmält mig till en mässa i Malmö i oktober. Sjukt nervöst. Behöver massor med tips och bra ideer tills dess. Så ni med lite "mäss-erfarenhet" får gärna dela med er :)

Jag är nyklippt dessutom! :)

BARA DRYGT 1 V KVAR

 
Det närmar sig.. Om någon vecka öppnar webbshopen. Självklart kommer alla mina trogna läsare härifrån få rabatt. Hoppas i alla fall att ni tar er tid att gå in och titta och utvärdera. Allt högt och lågt tas tacksamt emot :)
 

DEN FÖRSTA BILDEN

 
Detta var länge sen <3
 

GILLA

Gå gärna in på Facebook och gilla TL Design Sverige och på instagram @tldesignsverige 
DAGENS (Norska) ORD

Erobre = Erövra

FREDAG

Skolan och dagis är stängt idag så vi är hemma och tar det lugnt. Jag sitter vid datorn och barnen leker på övervåningen. Vi har varken tv, internet eller telefon nu igen. Åskan har förstört utrustningen när den var ny efter 4 dgr.
Barnen verkar inte sakna tvn alls. Inte vi heller, men däremot nätet. Andreas ringde Telia igår och fick en stick med mobilt bredband. Tack gode gud för det säger jag :)

Sitter med hemsidan dygnet runt känns det som, ska bli så förbannat skönt när den är klar!

SNEAK PEAK


HJÄLP!

Behöver hjälp med att namnsätta min nya hemsida där jag kommer sälja produkter för händer, fötter, kroppen och naglar.
Det är bara att namndroppa!

COSMONOVA

Ett besök blev det på Cosmonova idag. Emil tyckte det var jättehäftigt och Sixten var helt ointresserad :) 


Besökte min bror i hans nya lägenhet och åkte hem så vi var hemma till 19. 
Imorgon börjar Emil på fritids och Sixten på ny avdelning på dagis. Vi köpte nu ryggsäck till Emil idag som lite peppning inför skolan :) FINA VÄNNER

Synd att Andreas inte är med på bilden! Här håller vi på att bryta ihop av världens missförstånd!


MYCKET SOL OCH MYCKET JOBB

"Jag har bleknat lite senaste veckan" för att citera min man. Vi har gjort våran första jobb vecka och jag har avverkat 56 timmar och blivit 10 kunder fattigare. Om dygnet ändå hade flera timmar..
Jag är helt slut. Otroligt glad över att mamma ställde upp hela veckan sånär som torsdagen och har haft barnen. Emil berättar om allt roligt de gjort och jag har verkligen känt att jag har släppt allt som heter mamma-roll för en vecka och bara matat på, på jobbet. Var nära att bryta ihop i torsdags men allt har löst sig bra ändå.
Många korta avbokningar och en att göra lista här hemma som bara växer. Idag har vi iaf städat och renbäddat på övervåningen.. Det saknas en rullgardin i sovrummet så vi sover inte riktigt så bra som prinsessor gör ännu. Det finns inte i våra mått i butik så det får bli en onlinehistoria ;)
 
Här är tre saker jag känner mig nöjd över i veckan som varit (utan inbördes ordning):
 
¤ Jag har köpt jättefina rosknoppar till våra garderober som passade perfekt!
¤ Jag har föräldrar som verkligen är fantastiska! Mamma som har lagt ner hela sin själ i mina barn denna vecka och pappa som ägnar sin första arbetsvecka till mitt företagande <3
¤ Nya fransar och jag känner mig fantastisk igen!
 
 

SISTA DAGARNA

Emil sitter och visslar i äppelträdet och jag solar. Två sista dagarna nu innan det drar igång igen.. Är jag utvilad? Inte det minsta! Vill jag börja jobba? Inte en sekund! Man skulle vara hemma i 2 v till.  Speciellt nu när det är kalasväder!

Har en jätterolig dag idag att se fram emot! Beachvolley och fest ikväll :) ska njuta lite av solen nu innan jag tar tag i dagen!