DAGEN IDAG

All feber som bortblåst och vi har städat huset, impregnerat kaklet och varit en sväng till stan.
Jag spelar match imorgon och hade köpt ett par skor som var alldeles för stora. Så jag bytte till ett par andra. Köpte puma i stl 41 men bytte till ett par  Nike i stl 42,5. Vad det skiljer! 

Kom även hem med uppföljarna av femtio nyanser. Har sträckläst i dagarna nu och är fast. Barnsliga och naiva men ändå något som gör att man fastnar.. 

Nya strumpor till hjärtisarna och ett gäng vinflaskor. Hemma igen och fick ett par glas vin nere hos kull och nu ska pojkarna inta lax till middag medan jag försöker äta upp köttfärsen från i torsdags... :) 


SJUKSTUGA

Emil ropade inatt och upptäckte vid 5 snåret att han har feber så vi är hemma idag allihopa. Oturligt nog är det tomt i kylskåpet och det är svårare att ta med Emil när han är dålig än Sixten som inte bryr sig så mkt :) 
Har tagit ner madrassen så alla har en liggplats idag när det inte blir många knop.. LITE AV VARJE

Känns som om jag hunnit med att göra sjuttiofem miljoner grejer idag. Jobba, besiktiga bilen ( utan anm), hämta Sixten hos farfar och Emil på dagis, laga mat, tvättat två maskiner, förberett för ett stort paket son skulle skickas. Rengöras och packeteras. Det är tomt i kylskåpet och jag har helt glömt av att handla.. Sixten och jag ligger och kollar på sammansvärjningen på 9:an med Julia Roberts och mel gibson. Emil sover. Sixten har i vanlig ordning feber och är hemma med farfar. Underbart tacksamt så jag kan jobba av denna v. 
Andreas borta i några dagar och helgen blir minst sagt intressant när Emil ska på hockeyskola på lördag morgon. Jag kan knappt knyta ett par skridskor.. fn har jag inga naglar så det är det borde vara minsta problemet. Det stora problemet är väl var alla skydd ska sitta och åt vilket håll :) 
Får väl åka dit tidigt :) 
På söndag spelar jag match olidligt tidigt och vi är full bemanning. Borde resultera i en överkörning! 
Investerade i ett par nya inneskor igår men trodde att jag hade lite väl stora fötter så jag måste byta dem.. Men de jag har är så sköna! Men ingen stabilitet kvar och hål vid tårna.. 

Har börjat läsa 50 shades of Grey under gårdagen. Nån som har läst den? Spontana tankar? 


Kort kort med Shellac på mig själv. Väldigt konstigt.. Jag kan smsa som fantomen! Det ni ;) 

PAUS MITT I VECKAN

Jag blev avbokad fram till 14 idag så barnen och jag är hemma och tar det lugnt så får farfar ta vid på eftermiddagen sen. Har lite saker att uträtta så killarna får bli med. 
Ska ta tag i lite tvätt och packa innebandy väskan till kvällen.


Andreas åker till München med jobbet imorgon och blir borta till söndag. Alltid lika trist när han är borta :( 

TUNG VECKA ÄNTLIGEN ÖVER

Så jäkla glad att den här v är över. Andreas släktfest i fredags, min salongsflytt igår och helt tomt på agendan idag. A har tvättat bilarna. Jag har rensat papper, bäddat sängarna, cyklat med barnen. Nu ska vi fixa en grej med mitt bord på jobbet och sen hem och äta rester :) 
Blev ofantligt mkt mat kvar sen fredagen. 

I veckan som var blev det vabb på Sixten i 4 dgr. Har jobb att ta igen i nästa v och Andreas åker till München med jobbet på torsdag så det blir lite lugnare då. Synd att man inte kan bestämma när de blir sjuka :) 

Det blir också min första arbetsdag på mitt nya ställe! Det ska bli jättespännande! 
15 nya personer att lära känna och allt nytt att sätta sig in i. 
Känner mig manad och tycker det ska bli roligt med en nystart. Jag kommer även att erbjuda 20% på Shellac oktober ut. 

 
När jag lägger upp de här bilderna inser jag att jag måste köpa en digitalkamera. Blir så mkt bättre bilder än det här. Speciellt om vi ska åka på semester om nån månad också :) 

NÖJD

Jag såg i en inrednings tidning för bra länge sen och här är min variant av vedhyllan. Mycket nöjd med resultatet! Och vad den sväljer ved! Tre korgar fick plats om man packar det väl ;) 

NY ARBETSPLATS

Den här veckan har varit allt annat än skojig och hemma har jag inte heller varit. Träffat barnen 1 h på morgonen. Thats it. Känns extra jobbigt att vi ska ha fest imorgon och jag inte träffar dem på ett dygn till. Men Emil och Andreas åker på hockey skola imorrn fm så jag och Sixtisen får ha kvalitetstid. Vi ska baka inför kvällen. Och kanske cykla lite när Emil kommer hem så blir han glad :) 

Har ätit middag hos pappa ikväll och handlade det sista till morgondagen. Tror det som saknas nu är vispgrädde och tandpetare. 

Nästa v är en betydligt lugnare vecka så jag får vila upp mig lite, har även idag varit och besökt min nya arbetsplats (!) och pratat kontrakt och praktiska saker. Den 12 flyttar jag med andra ord in på Skincare på st olofsgatan och kommer få 15 nya arbetskamrater! 
 
Är dessutom nyblekt i håret :)