BARA EN DAG KVAR

Nedräkningen till imorgon har pågått länge. Imorgon åker vi till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby! Barnen, framför allt Emil är jätteexalterade :)
Vi jobbar halvdag imorgon, den drar vi!


TV

Nu har vi tv igen :) det tog 5 dgr innan vi tog tag i det och att det ska behövas en kvinna för sånna här grejer!


KAN INTE BESKRIVA

.. Hur skönt det är att vara hemma igen? Det är prylar överallt och vi har plockat saker fram och tillbakà i tre dagar. Och jag ser inget slut på alla saker! Vi har fortfarande saker kvar hos Andreas föräldrar och imorgon måste vi åka och köpa små saker till kök och badrum men kastruller och stekpannor står som no 1 på listan. Vi har en kastrull som funkar.
 
Senaste timmen har jag bara suttit och tittat ut! Det är så stillsamt och rofyllt och jag ska gå och knoppa nu. Hela övervåningen är städad och nybäddad och att komma ner imorgon bitti blir inte lika stressigt även om det finns massor att göra både inne och ute. Gräsmattan måste klippas och vi måste plantera Vårat nya kärleksträd <3 det vi fick av mamma i bröllopspresent dog ju tyvärr i vintras. 
 
Men nu godnatt :) 
 

HEMMA IGEN

Lite spartanskt men det går!


MÅLNING KVAR

Nu är det målaren vi väntar på. Han har kommit halvvägs men har ännu inte avslutat än. Det kommer ta tid att städa igenom huset så eftersom han inte blev klar nu i helgen får vi skjuta på inflyttningen till nästa helg istället. Och det blir heller ingen midsommar hemma.

Pappa och Andreas håller på med en ombyggnation av det som redan är. Jag hade haft önskemål om just detta från första början men blivit missförstånd på vägen. Bökigt med Ikea just nu när allt måste beställas och det tar veckor innan det kommer.

Jag är less och stackars Andreas är sjukt less. Bara tanken på att städa allt gör mej helt avslagen...

NATIONALDAGEN

Jag firar med att vara ledig och vi ska åka och handla lite växter. Det är mkt som har dött under vintern. Bland annat vårat kärleksträd :(
Solen skiner så vi ska slänga i oss lite frukost sen drar vi :)