Feb. 28, 2013

Toppnoteringen någonsin kom imorse., 41,2!
Nu har han fått Ipren och febern går ner till 39,5 och han kör med bilar..
Det är ju inte farligt med feber men dan så obehagligt och när han får hallucinationer och såg maskar i sängen hela natten.
Vi var uppe och nattsuddade mellan 2 och 5 och känner att någon står och stampar på ögonlocken just nu.. Han sover ingenting på dagarna så man kan ju inte vila samtidigt och jag känner att jag inte vill lämna honom obevakad längre stunder.


EN DAG I SOFFAN

Sixten kom hem med 39.6 igår och hade 40.0 idag vid 11, nu strax innan middagen 41.0. Galet högt!
Han fick Ipren och så vips är han uppe och pysslar runt.. Hopplös! Emil vet ju iaf vett och ligga stilla.
Ringde vc idag och bara kollade läget. Tydligen flertalet olika virus som går nu så de 4 ggr han har haft feber nu är fyra olika sjukdomar..
Seegt. Tur att jag har en lugn vecka :)

EN GUBBE!

Sixtisen har idag ritat sin första gubbe! Och Emil ritade sin första streckgubbe igår!
Roligt :)

BALLERINA SKOR


NY HEMSIDA!

Gå gärna in och titta på min nygjorda hemsida!
Firar detta med halva priset på alla behandlingar i nästa vecka för nya kunder!

 
Jag ska dessutom beställa hem produkter från fantastiska Tone Lise! Deras produkter luktar fräscht av tvål och av vanilj. Nageloljan kan användas som läppsyl, så dryg är den! 150 kr.
 
 
 
Handkrämen finns i 50 och 125 ml. 85 kr / 165 kr. Händerna blir bokstavligen som sammet!
Body butter i vaniljdoft som är underbar, 50 och 175 ml. 85 kr / 195 kr.
Saltskrubb för kroppen 400 g 350 kr.
 
Ta chansen och pröva högklassiga produkter, ni kommer inte att bli besvikna, jag lovar!
 
Mejla, smsa eller ring så beställer jag :)
 
 
 

SKOR

 
De här par skorna har jag växt ur. Tänkte att någon kanske vill ärva dem? De två översta ger jag bort med de sista är oanvända så tänkte en 100 kr?
Stl 39, 40 och 39.
Nån som nappar?

BAKSLAG

Efter att vi lät Sixten vara på dagis igår är febern tillbaka. Kom inatt när jag flyttade honom till våran säng. Han hade hostat så han kräkts i sängen. Så jag stod och tvättade vid ett i natt. Gud vilken huvudvärk jag har!
Kom hem 22.30 igår efter en lång dag så jag hade svårt att komma till ro. Men 01 var väl inte riktigt vad jag tänkt mig 😄
Så idag blir jag hemma med pojkarna. Fått hem massa bilder som jag beställt och några förstoringar så jag ska sätta in lite kort i ramar idag.
Lite läsning i boken jag läser också som är superspännande!


JA TÄNK FÖR 5 ÅR SEN

"Då skulle Sudden och Lidas mötas, men det fick man minsann inte se"
Årets match 2008 som Andreas missade för att våran gosse ville komma ut.. Nu är det bara några timmar kvar och våran lilla Emil blir 5 år imorgon.


EN FEBRIG KILLE

Sjukdomarna fortsätter och Sixten hämtades idag vid 15 på dagis. 39.3 hade han i feber. Han som blev frisk i onsdags förra veckan..


MERA SNÖ

Det har kommit alldeles för mkt snö om jag får säga mitt. Jag hade i mitt stilla sinne tänkt att det skulle försvinna nu sakta men säkert. Lite tidigt kanske men så jobbigt när det är minusgrader och kallt och sen plus och slask. Får gärna vara kallt men då också hålla i sej så det ligger fint på marken.
 
Tidig dag idag. Sixten har varit på sitt första besök hos tandläkaren och det gick finemang! Han fick en tandborste och en tatuering efteråt som vi satte på plats när han efteråt hängde med mej på salongen.
Spela lite iPad och rita lite medan jag gjorde min sista tjej. Sen gick vi och handlade gnocci och tittade in på Sisters där vi kom ut med en klarblå genomskinlig tunika.
Kanske kan vara ett alternativ imorgon då vi ska dinera med våra grannar på stan.
 
Det är si och så med pluggandet.
Jag kände redan förra veckan att jag hade svårt att hinna med och satt uppe till 01.30 på nätterna för att försöka hinna med allt. De andra kan ju läsa när de vill medan jag har 2 h på fm och 3 h på kvällen och det räcker inte för mig. Ny som man är med allt också. Så jag valde att lämna kursen för att göra ett försök senare om jag tycker så.
Så nu är jag fri som en fågel och har gjort mig av med så mkt kunder att jag faktiskt har lite att göra.
Jag ska söka jobb och hoppas att det beger sej relativt snart. Skulle gärna vilja fila mera men min nacke gör sig ständigt påmind bara jag tittar på nagelbordet.
 
Köpte ett simkort igår så jag ska börja simma lite. Det ska vara bra för hela kroppen men framför allt för min rygg och mina axlar.
 
Ikväll blir det eventuellt gnocci men har även kycklig i kylskåpet så vi får se vad jag tar mig för. Våran stora kille här hemma blir ju 5 på söndag och ska bjuda på fika på dagis imorgon.. så jag ska baka också.
 
 
 
Emil som kunde åka både upp och ner i backarna själv! Imponerande!
 
 
 
 
 

MÅNDAG

Har haft en mysig helg med jättefint väder! Varit i Lindvallen och SkiLodge.
Jag tog bussen upp i fredags och det gick supersmidigt. Hemresan var otroligt seg och vi var hemma vid 22 igår och då stupade vi i säng allihopa. Emil har haft feber hela helgen men är feberfri idag. Killarna och jag är hemma idag och vilar lite :)


VACKERT VÄDER


TILL FJÄLLS

Solen skiner då och då och jag är verkligen imponerad av alla som har hjälm. Både barn och vuxna! Det är jättebra!