BÄSTA NÅGONSIN

Denna månaden var den bästa någonsin i min företagarhistoria! Jag är så stolt över mig själv!
Sitter och räknar på antal arbets timmar per vecka och ser att jag v 32 gjorde 54 timmar. Det är galet! Och till det kan man räkna 1 h extra per dag i restid. Nu lugnar det ner sig lite och självklart har jag dragit på mig världens förkylning lagom till helgen. Hoppas jag är bättre till måndag..
Så set blir till att vila i helgen. Har storstädat nu på fm och ligger nu som en fura i soffan med gott samvete :)


NAGELBILDER

 

VILKEN SKÖN VÄRME

Det är sånt otroligt skönt väder ute på dagarna! Solen känns avslagen och man behöver inte vara nojjig för att bränna sig. Lika bra att passa på att samla energi och D vitaminer innan vintern kommer och det ligger 1 m snö utanför dörren. Tänk om det kan vara såhär hela året om!
 
Tänkte visa lite bilder från senaste veckorna...
 
 
 

TURBO

Den här helgen gick alldeles för fort! Igår fm var jag till thuns ensam och hittade lite smått och gott. Sen lagade jag mat i ett par h och kl 17 hade vi kräftskiva med mina barndomsvänner. Väldigt lyckat! Avslutade kvällen på Birger och fick med mig brorsan och Sara med mig hem.
Idag blev det kalas för Emil hos Tyra. Sixten och Andreas åkte för att fira Niklas i Knivsta. Och jag var hemma själv med Joel och Sara i 2 h.

I veckan som kommer jobbar jag förmiddag men tycker att jag är upptagen varje em iallafall. Blir inte så sent och jag kan dinera hemma :)

Nu ligger jag och slökollar på pretty woman... Det var inte igår :)


BRÖLLOP

Min kollega Janine gifte sig igår och mobilen är ju sjukt seg på att ladda upp bilder så det blir bara en..får ladda in dem på datorn sen..


KORT-VECKA

Imorgon är jag ledig och hemma med barnen. Dagis är stängt idag och imorgon så idag var barnen hemma hos farfar tillsammans med Andreas kusin som är 8 år och var på besök. När jag slutade jobbet så åkte jag och hämtade alla tre så åkte vi hem. Sen lekte de för fulla muggar. Madde Eric och Hugo kom och vi åt tacos på en torsdag. Inte dumt alls :)
Får se hur vädret blir imorgon och vad vi hittar på. Vi har tänkt måla glas så regnar det så får vi slå slag i saken :)

Och idag har vi fått upp bordslampan. Blev jättebra!


SÅ ROLIGT MED VATTEN

Farmor och farfars fontän. Så underhållande! Speciellt Sixten är förtjust. Tror Emil har vuxit ifrån det lite, men ibland så :)


STUMMA BEN

Det är så lustigt för igår tog jag på mig springskorna för en kort tur. 2,5 km blev det och visst det var jobbigt men inte så farligt. Så idag körde jag längre intervaller och det var sjukt jobbigt men roligt!
Det lustiga är att när jag drar vagnen (med ett barn på 22 kg som eg är för stor för att åka vagn, men vi skulle aldrig komma fram annars.........) till dagis på morgonen så är det skitjobbigt och jag andas som en 100 åring och har svårt att få luft. Vadan detta?
På onsdag ska jag träna för första gången med en personlig tränare och det ska bli väldigt spännande! Och som grädde på moset får jag ju ta fram innebandyklubban på onsdag nästa vecka! Jag längtar!!!


DET ÄR ÖVER NU

 Så himla skönt det var när det blev helg! Som jag längtat! Nu har jag betat av det värsta efter semestern och det blir mera vardag nu..
Har i helgen tagit hand om en sjuk Sixten på 40 grader och tvättat 4 v tvätt. Övervåningen har varit någon typ av avlastningsplats för alla möjliga saker och jag har under två dagar röjt något okristligt.
Vårat skrivbord har nu fått en plats och plåthurtsen har jag städat ur efter att mössen intagit den som boende medan vi renoverade.
Bokhyllorna hamnade i barnens rum, en var. Och jag tog med mig Emil till Ikea idag och köpte lådor och sen har vi sorterat leksaker! Och röjt i garderoberna! 
Jag är MYCKET nöjd med resultatet! Så himla skönt för sinnet och lugnet att slippa vada mellan saker när man går och lägger sig och går upp. 
 
Avslutade kvällen med att springa en sväng. Ska jag börja spela innebandy om 9 dagar är det väl hög tid att börja träna nu?! Framför allt eftersom jag börjar känna av min höft igen. Så nu är jag lagom speedad och kan inte alls sova. Och imorgon blir vi hemma halva dagen var med lilleman. Hoppas han piggar på sig snart! 
 
 
 
 

FÖRSTA ARB DAGEN

Haft första arb dagen idag och jag ville helst av allt bara vara hemma! Åh så bra vi har haft det! Sovmornar, fina dagar, underbara barn, lugnt och skönt.

Och nu börjar hetsen och stressen.. Suttit med magkatarr eller vad det kallas.. Varför vet jag inte, känner mig inte stressad. mera inte sugen på att jobba ihjäl mej närmaste tiden... Det är väl för att jag vet att arbetsbelastningen nu ligger på 200%.
Tänkte idag att dygnet har inte fler h än 24 och den här veckan får bli vad den blir helt enkelt.
Tur att jag har en förstående man <3

Imorgon börjar jag 07 och ska gå och sova. Jag och Andreas har i all stillsamhet kollat på senaste Johan Falk filmen. Barnen åkte med mamma hem och det känns tomt här hemma men oj så roligt de har. Det bara lös i Emils ögon idag när de skulle få sova över hos mormor! Vilken lycka!