TREVLIG VALBORG!

Vi har börjat dagen med att röja i huset och slänga skräp mm för att få undan lite. 
Äter lunch hos mamma och Eddy för att sedan äta middag hemma hos Madelene och Eric tillsammans med Mia och Johan. Kommer bli mycket trevligt.
 
Hoppas ni har kikat på bilderna från igår. Lite blandad kompott. Vi har vår röjt på tomten medan A och Pappa har röjt inomhus. Verkar som om skafferiväggen var bärande och det måste hittas på ett lösningn på det så vi kan få en bra lösning på köket nu när vi har beställt "för mkt" kök nu när vi inte kan ta bort hela skafferiet som vi hade hoppats på.
 
Igår jobbade jag hela dagen och Andreas tog bort dörröppningen som vi hittade mellan vardagsrummet och köket. 
 
Vill visa en liten bild på mig och min solstråle som sover som en liten kratta. Imorse vaknade han strax före åtta och tyckte jag skulle ligga på hans arm. Han sover otroligt dåligt och nu sover vi på madrasser och han ligger både uppåt och neråt på madrassen och lika många gånger utanför. Igår la jag honom bredvid mig för att slippa dra upp honom på madrassen hela tiden, men likförbaskat är han inne och kräktar på min madrass :)
 

BRA START!

Paniken stiger när IPhonen inte vill starta och jag måste nollställa hela telefonen! Gaaaah!

DAG 3 BILDER

 
 
 
De två sista bilderna är ifrån idag :)
 

Dag 2

Idag har vi inte hittat några gamla grejer men eldandet har fortsatt och idag tog de ut den inbyggda frysen. Där stötte dom på lite patrull i form av en bärande del, så vi får väl se hur de löser det i veckan.
Vi grillade korv på eldktiden till lunch och åt middag hos Linda och Daniel och Stella som körde öset med grabbarna :)
Imorgon arbetsdag sen två dagar ledigt. Skönt för kroppen är min spontana känsla. Har precis kollat på mästarnas mästare och ska gå och knoppa nu.
 
 

FÖRSTA DAGEN

Första dagen idag och Andreas, pappa och Johan har skyfflat ur golvet inifrån. Emil har hjälpt till med skottkärra. Jag varit alltiallo och köpt godis :)
Vivi och Bernt har eldat i två oljetunnor jag hämtade på fm.
Fortsättning följer imorgon..


TOMT

Så var det tomt i huset. Den här dagen har jag väntat på i flera år! Det känns helt underbart att vi äntligen ska få ett bra och fint kök och fina golv ch väggar omkring oss :)
Idag har vi fått diskmaskinen såld,i veckan träningscykeln och matbordet. Förhoppningsvis blir vi av med frysen imorgon.
Spisen är kvar ;)

Nu är vi supertrötta efter att röjande! Får visa bilder från morgondagen imorgon :)

TIME FLIES

Jag kan inte ens beskriva hur snabbt tiden går.. Jag sliter på salongen, är värre än värst i nacken nu när vi har tömt huset dessutom. Sålde bordet igår och cykeln i förrgår. Har en tv bänk för den som behöver..?

Har i flera dagar röjt en massa grejer i köket och allt är nerpackat sånär som på några glas och våra tallrikar.. Men så ligger det en massa smågrejs, typ pennor och små pryttlar som jag inte vet var jag ska göra av.. Får väl göra en "slasklåda" och ösa ner det i. Problemet är väl att jag inte vill plocka upp det i nya köket sen..

För de som har lite att göra på lördag kan man göra ett bidrag här om man vill - allt ska bort! Röja gärnet!

En fin bild på mig och min kära bror


LÅNG DAG

Idag blev det en lång dag, 12,5 h. Den var bra på så sätt att jag hade 15 min rast per kund förutom de sista två så jag hade orken kvar hela vägen. Marie satt kvar och filade på de värsta naglarna jag sett idag. Hon hade inte varit på återbesök på 4 månader och hade limmat och limmat och rökt massor..

Imorgon blir en kortare dag och vi får dessutom en gäst på kvällen :) Har lagt ut vårat bord på blocket och som tur är, är det ingen som velat köpa det än. Så vi har något äta på vore ju bra =PLITET KIT

 
 
 
 
Små söta påsar med det du behöver för bästa nagelvård; Fil, borste och en helsvensk olja som är super! 110 kr.
Kommer dessutom en ny laddning av handkrämer och detta gång även fotkräm! 
 
 
 

DET NÄRMAR SEJ

Helgen gick i ett och nu sitter jag här och det är måndag igen... Jag har fullt schema i v och en tur till Stockholm för att hämta hem min nya sak! ;) Verkar bli till helgen.
 
På fredag är det dessutom Miss Li i Svandammshallarna som jag och mamma ska gå och lyssna på. När vi bokade biljetterna tyckte man det var jättelångt kvar men time flies och nu är det dax.
 
Vi måste ta tag och beställa vårat kök från Ikea också. Om ni inte visste det ska de befintliga stommarna och luckorna (självklart) utgå nu när vi ska beställa och min spontana känsla nu är att folk hamstrar kök ifall deras luckor nån gång skulle bli dåliga.. Så vi får väl se om vi får ihop ett helt kök =/ Detta gör mig i sanningens namn lite småstressad..
Hursom flyttar vi härifrån den 26/27 och bor hos Andreas föräldrar tills vi har ett golv att gå på.. Kommer blir en påfrestande period..
 
Nu ropar sängen och våran kära lilla son som inte sover överdrivet bra, gör att vi måste försöka lägga oss i tid.. Nattuggla som man är är det svårt nog.. =P
 
 

GOOD DAY!

Bra dag idag! Och just nu kö 22.15 har jag gjort världens klipp! Så jäkla nöjd och jag vill bara berätta det!
Men jag får den inte förens om ca 2 v så jag visar med bild sen.

Fransarna idag gick jättebra! Jag var Jättenöjd och det var nog hon också :)
Naglar till 22 men körde ett break och fick tårna gjorda med Shellac. Glitterröda av Marie och vi skrattade sjukt gott idag.


EGO PIC

Inte ofta jag lägger upp bilder på mig själv men idag så :)
Lång arbetsdag idag. Är nog klar till 22 men har runt 1 h rast mitt på dagen så det känns bra. Så jag kan äta och röra mig lite. Har fått ett par byxor uppsydda som jag vill hämta också. Vill kunna ta fram vårskorna nu! Det är ju minus 5 var och varannan dag så i små tygskor kan jag inte gå med till bussen än...

Soligt och fint idag, hoppas alla får en bra dag!


SOVA GOTT

Nu har jag packat alla väskor inför imorgon och ska gå och lägga mig. Imorgon blir det inte bara naglar utan fransar också!
Har varit på föräldramöte på fantastiska Arken och har sedan jag kommit hem skrivit protokoll och gjort om högerhanden. Det saknas bara lite blommor men sen så :)
Har haft mina svarta naglar som sen blev övermålade i lila i över sex veckor.. Det är på tiden och denna gång blev de rosa.. igen =D


TOMT

Idag känns det lite tomt och ledsamt. Och det är snöyra ute och barnen är hemma från dagis och snörvlar och hostar.
Som tur är, är det en ny dag imorgon!

STRID OCH SEGER!

Ledorden för dagen.. taget direkt ur Barnen i Bullerbyn som vi rullat 3 ggr på rad idag.
Sitter i fåtöljen, kollar på matchen och har precis fått en öl i handen.

Har varit hemma idag med barnen. Jag dunderförkyld och har haft halsont men det verkar ha försvunnit nu.
Sixten hade 41.4 i temp igår kväll kl 23 och låg och pratade i nattmössan till halv fyra inatt. Somnade om vart om varannat och vaknade, feberyrade lite. Lite obehagligt.

Trist med tanke på alla sjukdomar nu när vi har massa kul inbokat i helgen. Middag ikväll med Madde och Eric. Imorgon skulle vi fira mina stora kusiner som blev 20 och 18 helgen. Ofattbart!
Nu ser det mest ut som om vi kurerar imorgon och jag måste jobba på söndag istället.
En fördel är att jag är sjuk denna helg är att jag är frisk till nästa då vi ska dricka öl i Malmö och vinna SM guld.. igen!