MÅNDAGEN

Dagen idag gick i ett.
Första lämnade jag killarna. Sen åkte jag till jobbet och sa upp mej. Det gick bra. Trodde jag skulle bli nervös. Vilket jag också var men inte så mycket som jag trodde jag skulle bli.
Det känns jättebra. Tycker att det är många saker som fungerat dåligt + de mindre fantastiska arbetstiderna gör att vistelsen där inte blir så rolig.
Jobbar min sista helg denna helg. Förhoppningsvis blir jag av med min söndag så jag och girlsen kan gå all in på lördag :)

Tog emot Sofia och fick göra svarta naglar idag med en glitterrand. Visar bild imorgon! :)
Åkte ner på stan och fikade med Marie och lämnade tillbaka kläderna som jag köpte till killarna igår. De såg inte kloka ut! Köpte mej en ny fin kopp (visar bild på den med imorgon) och ett par jeansshorts till Sixtisen blev det tillslut.
Åkte hem när det regnade som allra mest. Det haglade tom emellanåt.
Hämtade mina små hjärtan på dagis ♥ och är så glad över att de är så gulliga på Sixtens avdelning + att det går så bra! :)

Var ute från 15 till 17.30 då vi gick in alla fyra leriga efter att vi grävt en grop och flyttat på två pionbuskar. Hoppas att de tar sej. Blev lite grinigt sista kvarten. Hungriga killar åt pannkaka och kasslergratängen från igår som var så otroligt god!
Emil slocknade i soffan kl 18.15 och Sixten vid 20.

Sen har vi stått och mätt upp utomhus med mur och stenar och häck och jag vet inte allt vi mätt! Jag vet iaf att vi inte är gjorda av pengar när man börjar räkna på det =P

Nu en nattmacka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback