EN NY SVÄNG MED TÄNDER

På Sixtisen och det har varit grinigt nu på kvällningen. Han sov mer eller mindre ingenting innan kl 01 och jag fick typ hota Andreas att gå upp. Jag går ju upp 5.30. Känner mej relativt pigg nu dock.
Han fick alvedon kl 01 och kunde somna om. Nu somnade han vid 20 och jag sitter och bara väntar på att han ska vakna. Kan säkert bli en 5 -6 svängar innan 00 om vi har otur.
Idag har jag varit på mitt första hemstäd. Vi var hos den grisigaste gubben i hela stan! Rökte inomhus och städar aldrig. Det gör tydligen vi en gång i månaden. Det var det värsta jag sett!
Men det var bra mycket roligare än att flytt- eller byggstäda.
Det blir intressant att se vad det blir imorgon. Hon jag jobbade med idag var bra. Vi funkade bra ihop.

Har beställt ett ton med nagelgrejer. Plötsligt så tog allt slut på en gång! Har beställt handcreme som jag hoppas är doftfri, filarna kom för två veckor sedan. De var också helt slut. Mallar, mera genomskinlig gele och sist men absolut inte minst 8 nya lamprör till min lampor. Hua! Sen slank det ner lite av det ena och det andra. Jag gillar att pröva lite olika penslar även om jag har en favorit. Jag lyckas ju dock härda dem hela tiden så det kanske inte var så dumt iaf..
Så nu återstår camoflauge. Det brinner inte i knutarna där så det lägger jag på is lite granna :)

Nu ska jag vika tvätt och kolla på Greys. Hade helt glömt att det var onsdag och därmed tv-kväll. Hade tänkt gå och knoppa men får väl skjuta på det =P Har köpt världens finaste kuddar idag till sängen! (Mamma, de vi såg på Fullerö fast en lite större variant)

Kram allihopa och tack för alla 5 kommentarer! Anna, dina 3 likadana räknas bara 1 gg =P

Kommentarer
Postat av: Anna H

Bild på kuddarna? :) Är lite småsugen på att göra naglar igen :)

2011-05-26 @ 18:56:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback