DOKTOR, IKEA, PLANTSKOLA

Har varit till husläkaren på morgonen. Följt upp halsflussen och kollat blåsorna. Hon tog även typ två liter blod för att kolla massa värden. Skulle höra av sej på måndag.
Blåsorna kan man inte göra någonting åt. Så himla kul är det inte att ha minst en blåsa jämt.. mer eller mindre.
Killarna var hemma hos mamma och vi åkte till Ikea för att handla och äta korv. Väl där ville Emil ha spagetti och köttfärssås så vi åt i restaurangen och handlade med oss servetter, två djupa skålar till Sixten att äta ur, tre matlådor och krokar att hänga upp jackorna på i hallen. Killarna fick varsin krok också.
Köpte också chokladbollar med oss hem.

När vi skulle lämna av mamma hemma insisterade Emil på att få vara kvar på sitt allra bästa sätt och han är nu hos mormor. De kommer ut om någon timme för jag och Andres ska få åka till Thuns ensamma och handla lite grejer. Ensamma! Har ni hört?! Så jäkla underbart!
Påvägen hem från stan åkte jag och Sixten förbi Funbo plantskola. Jag vill köpa Stjärnflocka. En av mina favoritblommor. Två stycken köpte jag. Trodde jag köpte vita men de var lite åt det rosa hållet. De hette "Ruby". De är fina i vilken färg som helst så det spelade ingen roll.
Väl hemma svängde Fredrik upp på infarten och spacklade klart lite i källaren. Jag satte ner mina blommor och väckte Sixten.

Nu sitter vi och leker lite på golvet. Sixten har precis lärt sej åka på Bobbybilen. Så nu slipper han grymta när han vill bli sljutsad frammåt =P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback