VET INTE VAD JAG GÖR UPPE EGENTLIGEN

Jag borde verkligen gå och lägga mej. Har mått illa de senaste kvällarna och det är enbart för att jag är trött. Men eftersom jag inte vill gå upp dagen efter lyckas jag hålla mej vaken alltför länge tills jag stupar med boken över näsan i soffan. Varje kväll.
Har avverkat en bok som var jäkligt bra. Gatans lag av Michael Connelly. Nu läser jag Sommaren jag blev vacker...

Har varit på middag hos Andreas faster som fyller år idag. Hurra! Efter att ha varit på mina två jobb idag och haft en bra jobb dag. Först 4 h byggstäd på behandlingshemmet Sirius i Ulltuna. Stod med en klickskrapa och städade upp efter kladdiga målare. Var ganska kul. Kul när man inser att man plötsligt blir den det bollas med. Intressant det där.
Sen lunch och sedan vidare ner till Hårcompaniet. Hade två nya tjejer som fick en fransk förlängning. Det gick snabbt som attan och timpenningen på de jobben var i högsta klass. Tog ca 1,15 per/person. Inte illa.

Fick av avbokning på eftermiddagen och in kommer en annan tjej och frågar efter mina kollegor. Alla på semester denna vecka. Jag frågade vad hon ville och hon ville ha en påfyllning och jag frågade om jag kunde hjälpa och när. Till svar får jag nu och jag sa varsegod och sitt. Det är inte ofta det händer.
Hon hade dessutom fantastiskt fina händer och naglar. Tävlingsmaterial. Ett rent nöje på eftermiddagen! Så nu hoppas vi att hon vill boka en ny tid hos mej till nästa gång! :)

Idag har Andreas varit och köpt plattor till den blivande källartrappen och en kärra grus. Det blir en trappa där i nästa vecka och ett trädäck på andra sidan. Utanför vardagsrumsfönstren. En bred trappa ner ifrån fönstret vid skrivbordet, där vi sätter en glasdörr. Den inhandlas imorgon.
Då ryker skrivbordet och jag har heller ingenstans att surfa. En liten muting på att göra trädäcket var att jag skulle få en ny bärbar dator. Vi får se om det går in i sommar-bygg-budgeten ;)
Kommer hur som helst bli himla luftigt och ljust här i våran avlånga, halvskumma hall :)

Så imorgon när vi väl är hemma blir det till att röja ner syrenbusken (gör lite ont i hjärtat, men jag får väl plantera en ny..) här utanför och klippa häcken framför och ta bort ogräs.

Imorgon blir en relativt kort dag. Städ till 12, två paket att hämta ut med nagelgrejer och sedan en påfyllning och en manikyr. Inte varje dag jag gör en manikyr.

Funderar på refrängen.. men jag villl inte sova. Inte än =P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback