MAN LYSER MED SIN FRÅNVARO

.. i ett par dagar och man har helt plötsligt 33 nya mail i inkorgen.
Känns som det är dax att byta mejladress igen. Brukar göra det med jämna mellanrum och rensa bort konstiga och onödiga mejlkontakter.

Jag har idag inte alls som tänkt tvättat upp hela det där berget med tvätt (plural; bergen) utan har tagit itu med det på eftermiddagen och har varit med mormor till Thuns för att lämna tillbaka ett par skor men bestämde mej iaf för att behålla dem. När Andreas såg dem blev han stormförtjust och tyckte absolut att jag skulle ha dem kvar. De kostade 350 kronor och gav mej lite ångest men i värsta fall, om de inte kommer till användning, får han väl använda dem själv =P

Sixtisen har världens tandvärk och vi var nu på kvällningen och inhandlade alvedon (får tydligen användas bara två dagar i sträck.. ?) och kortisonsalva och något mjukgörande till hans ben. Han har ju varit supertorr på benen och vi smörjt och smörjt men det kliar så fasligt på honom stackaren att jag gick in på Bvc imorse.
Bvc här är verkligen toppen! Och de vet precis vem man är. Skönt för en gångs skull.
Hur som helst, hon konstaterade exsem och att vi skulle pröva ngt mer kortison. Hoppas det hjälper!

Passade även på att köpa present till Andreas kusin som fyller 30 på söndag och som de ska fira i Västerås medan jag jobbar :(
Världens finaste present! Har pysslat ihop det nu på kvällen. Tror och hoppas att hon blir glad!
Sen har jag, tidigare idag, köpt ett par små presenter till hennes dotter som vi ännu inte träffat och hennes systers barn likaså.
Två flickor att handla till :) Vad mycket fint det finns att köpa i klädväg till tjejer och vilka valmöjligheter. Inte alls som med pojkkläder. Hittade iaf något som var fint och som mormor också gillade så det går säkert hem det med ;)

Har även idag hunnit med att besöka min revisor, som gör mitt bokslut och ser över bokföringen för 2010. Det känns helt fantastiskt skönt att låta någon annan sköta det där, som har legat över mej och gjort mej nervös. Nu återstår bara ett par papper att kräva in och sedan tuffa på med affärerna =P
Sixten sov under hela besöket och bilturen till Thuns, viket sammanlagt blev 2,5 h. Det var toppen! :)

Imorrn blir det kväll och nattjobb och heldag på fredag. Vet inte var jag ska få tiden till att sitta här emellanåt. Jag sitter ju fast i väggen med min bärbara dator som saknar 4 knappar. (Jag ska beställa en ny). Känns som om jag aldrig är hemma på kvällarna. Vilket jag heller inte är.
Såg ett förmiddagsjobb idag så det ska jag ringa om imorrn. Vore perfekt att börja 07. Jag är ju lixom ändå uppe 05.30 och byter bajsblöjor och lokaliserar springande möss på vinden (Detta hände imorse och var en engångsgrej... Sixten har varit jättebajsig idag, 7 ggr totalt och musen på vinden vill vi inte veta av igen. Men jag är hursomhelst uppe tidigt).

Och uppe väldigt sent.
Nu ska jag se mej för efter datorn jag kikade på. Ev beställa den. Skicka hotmejl till den typen jag köpte en present till Emil av som ej har kommit ännu, skicka en jobbansökan, slänga in de vikta handdukarna i garderoben, hänga tvätten och ja.. sen ska jag sova..
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback