NO DEEP TALK TODAY

Nej nej, idag blir en lättsam dag. Satt med Andreas igår kväll och pratade en massa. Känner mej otroligt omedvetet stressad över att jag inte får något jobb (jag kan väl inte erkänna att jag inte har gjort värsta ansträngningen heller). Och om jag skulle få ett kan jag inte ta det om det inte erbjuder helger.
Jag har hittat en utbildning jag hemskt gärna vill gå, men att den ligger i Malmö gör inte saker lättare. Den är bara att utesluta. Det som gör mej extra ledsen är att när jag såg den verkligen kände att det är det jag vill göra.
Så om utbildningen finns kvar om typ 5 år, ja då kanske! :)

Som sagt, idag blir en rolig dag. Vi får i eftermiddag besök av min kompis Aanna från gymnasiet. Det ska bli jätteroligt. Svårt att få ihop det och träffas när man bor på olika orter och sysslar med olika saker.
Nu på förmiddagen håller vi på och städar (som vanligt) och vi ska snart åka och handla tulpaner och trisslotter som vi gör varje fredag. Tänkte även köpa små muffinsformar också. Hittade en bok här hemma med massa, massa muffinsrecept. Kanske ska svänga ihop en smet :)
Råkar också veta att min kompis älskar choklad, så ni kanske kan gissa vilken sort det blir ;)Kommentarer
Postat av: Frida

Ja, att inte kunna göra det man vill för att andra saker måste komma först suger, även om man vet varför!!

Den inre stressen är den VÄRSTA, den tar på psyket o får en att känna sig olustig.

Tänk ut ett mål du har inom ex 5 år, så får du sätta upp delmål på vägen för att nå din"dröm"..

Ha det så jätteroligt med din kompis, kul att ni kan ses. Det är svårt nog att få ihop livspusslet som det är, o desutom få tid att träffa gamla vänner är nästan omöjligt!!

Ha en fin fredag..

Kram Frida

2009-02-27 @ 09:23:06
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Du ska veta att jag tycker väldigt mycket om dig Hanna!Ja, lite korvgrillning på dagen hade varit jättemysigt om vädret tillåter! Vi har korv och korvbröd i frysen! Vilken mysig fredagstradition at köpa tulpaner och trisslotter! =) Har du kollat om det går att läsa på distans?

2009-02-27 @ 09:47:46
URL: http://pernillaohlsson.blogg.se/
Postat av: Lina

Du skrev nedan ett liknande inlägg som Hannah, jonas syster, endag.blogg.se.. du kanske varit där och kollat :-)

men jag tror verklgien att det är dom där små egenheterna som man redan från början väljer att gilla eller hata.

Se på Lisa och mig. Vi är så olika man kan bli, hennes idiotiska städartankar tillexempel...sådan är inte jag. men vi ser inte ner på varandra för det. utan bara skrattar och accepterar, det är HON :-)

Om hon skulle försöka sig på att sno min partner skulle jag bli förbaskad.. men annars vete fasiken vad hon skulle behöva göra för att jag inte skulle vilja veta av henne :-) hihi

Det är väl så det ska vara!!Å cupcaken!! När elliott fuller två ska jag göra massor av oliak muffins och ha nå galcyr lager i olika förger och garnera med strössel :-)

Om du hittar något perfekt recept så hör gärna av dig!

kramar

We are stuck! :-) hihi

2009-02-27 @ 10:13:21
URL: http://endellina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback