FULL FRYS

Kom på nu när jag skrivit rubriken att jag verkligen, innerligt avskydde programmet Full Frys med Stefan och Krister.

Iaf, jag och Emil var och handlade. Han var så himla snäll uner tiden. Han satt i kundvagnen medan jag lassade upp den till kanten.
När vi kom till kassan blev det nästan pinsamt. Men men, gör inte alla så ibland? Handlar en proppfull vagn?
Idag handlade vi även till Emil, dvs blöjor, våtservetter, burkmat och gröt. De har inte välling i storpack så Andreas får köpa det imorgon efter jobbet.
Handlade på Lidl idag. Och för en gångs skull handlade jag bara där. Annars brukar det bli en sväng till Ica för datten (strimlad skinka) och till Coop för datten (blöjor).
Men detta flängande får man ju magsår av. Går ju an om man inte har med sej smurfen. (Det blev dessutom betydligt billigare att handla bara på ett ställe. Köper man en kasse på Ica, oavsett innehåll kostar det typ jämt 500 kr)
Fick dessutom höra att en bekant till familjen hade testat alla blöjsorter på marknaden. Och då verkligen prövat alla sorter för att se om Liberos är bäst vilket ofta känns underförstått. Varför vet jag inte. Vi har köpt Coops egna blöjor hela tiden och varit nöjda med dem. Fått några paket Libero och de har också varit bra.
Summan av blöjprovningen de gjorde var att Lidls blöjor var minst lika bra som Liberos. Det som jag själv har känt varit + för Liberos är att de är mjuka och töjbara. Får se hur dessa fungerar :)

Tänkte göra ett nytt försök med mina så skott och sticklingar idag så får vi se hur det går. Nu är det dessutom fritt i köket efter en fantastisk måltid bestående av tortellini och ketchup.


Kommentarer
Postat av: Frida

Jag flänger aldrig runt, orkar inte det utan vi handlar allt på Maxi. Har haft Lidls blöjor i omgångar o tycker dom är super..

Just nu har vi Euroshopper eftersom vi handlar på Maxi. Jag har aldrig haft Libros eller Pampers, tycker det är hutlöst med sååå mycket pengar för ett paket blöjor:(

Så vi har alltid kört lågpris blöjor o jag har ändå testat på tre små barn.

Dyrt är i det här fallet INTE BÄST!!!

Kram

2009-02-26 @ 20:37:36
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/
Postat av: Isabel

Har man barn som inte är känsliga är det ju bara att köra på och spara massor på köpet! :-)

Här är fröken så känslig att jag inte ens kan använda Liberos Up&Go för att hon blir röd av dessa, bara Liberos vanliga som fungerar.

2009-02-27 @ 12:02:06
URL: http://issapissastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback