EN BUKETT BLOMMOR

Det blir en lugn vecka det här. Jag hoppade över träningen igår kväll för att ta igen den sömn jag inte fick under söndagsnatten.
Det behövdes. Idag är jag positiv och utvilad. Jag känner också att lite av den ilska jag hade förra veckan till viss del är borta och jag kan börja om på ny kula och tuffa vidare. Det blir bra tillslut, det blir det alltid. Men man kan aldrig sluta förundras över vissa beteenden.

Solen skiner idag som aldrig förr. Jag har tagit en promenad med Emil i vagnen och vi har mött två andra barnvagnar, varav en nykläckt. Jag träffade grannen som var ute och cyklade, passade på innan den ska parkeras för vintern.
Om det ens bli någon snö iår? Vi får väl se.

Vi ska i eftermiddag åka och köpa någon bakelse till Andreas som fyller hela 25 år idag. Han har ännu inte fått någon present, utan den får vänta till helgen när alla familjer kommer och gratulerar. Så han kommer få en bakelse och en symbolisk present.
Kanske han har sån tur att han får välja middag också =P

Igår var jag och Emil på marknaden på Vaksalatorg. Vi hann gå där i 15 minuter innan Emil ledsnade. Jag förstår honom. Det var skitmycket folk och gångarna är så jäkla trånga och med alla vagnar och pensionärer blir det ingen bra kombination. Det var ständigt någon som stötte i vagnen eller att jag körde på någon. Gick inte att undvika. Så vi hann bara köpa ett gäng stumpor åt Andreas, mer blev det inte. Jag hade tänkt köpa en fäll till vagnen, men de flesta är alldeles förstora för att få plats i vagnen. Och gör de det, då går det inte att spänna fast vildingen.

Igår kom Andreas hem med en bukett blommor. Jag blev så glad att jag nästa började gråta =D
Ser nu, när jag sitter och tittar på de vackra blommorna att blommorna i fönstren skulle behöva en skvätt vatten också.

Kommentarer
Postat av: sabina

hur visste du att det var ni? ;)

Nejdå, skämt åsido..det var det absolut inte. :)

Stort grattis till andreas från oss båda!!!

Hör av dig när du vill ses nåndag.

:)

2008-10-07 @ 20:18:00
URL: http://sabinabergstedt.devote.se
Postat av: Pernilla

Vad gulligt!

2008-10-08 @ 07:57:14
URL: http://pernillaohlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback