BILDER FRÅN 25 OKTOBERVi började kvällen med middag på Bowlaget.Vi drack ett jättegott vin, en Zinfandel.Johan, Eric och RickardBrorsornaEfter trerätters middagen gick vi över till en timmes bowling.Bowlingproffset in action.Pernilla gillar oranga klot.Jag åkte på stortorsk. Inte någon höjdare att bowla med låånga naglar.Gick därefter till BJ alla 15 st. Jag och min karl och Linn.Torbratt och Fredde.Moi blev bjuden på en flaska Moêt. Hej kompis!

Åkte nattbussen 02.20 hem. Proppfull var den. Knappt att det fanns platser till oss. Klev på bussen vid Gränby centrum efter en promenad ifrån självaste Birger Jarl. Tur att jag hade ett par skor till med mej! Kliver av bussen vid macken och får gå 1,5 km i spöregn. Ibland har man han häruppe på sin sida!

Kommentarer
Postat av: Mia

Fina bilder. Ni ser ut att ha haft super skoj :DTänkte höra om någon är sugen på att hitta på något på Lördag när killarna ska ha sin kväll? Jag hade tänkt att kika upp från fredag till söndag.

2008-10-26 @ 14:47:52
URL: http://edstrommaria.blogg.se/
Postat av: Micaela

så sant så sant, sitta i vagn är inget max tycker om. men man kunde ju iaf gå ut allihop och titta på löven, eller vad som helst.ni ser ut att haft det riktigt kul iaf! är ni pigga nog att ses i veckan nånting?

2008-10-26 @ 18:10:22
URL: http://micaelasruta.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Tack för en supertrevlig lördag-kväll! Hade askul! Håller med dig om att det är så skönt när man känner sig pigg och hyfsat fräsch på söndagen! =) vuxenpoäng? Kram!

2008-10-27 @ 08:06:13
URL: http://pernillaohlsson.blogg.se/
Postat av: carro

Roligt med en riktig utekväll! Tillsammans dessutom. Inte så ofta de inträffar längre... Får en lite att känna sig som sitt gamla jag igen. På förfesten kan jag längta något sjukt mycket tillbaka till just de delarna av mitt "gamla liv" Ungefär runt nattbussdags börjar jag känna att vad gött det är att man inte är sitt gamla jag längre.... :)Yes. Över ett år nu i bloggläsande! Tål att firas?

2008-10-28 @ 23:05:53
URL: http://kalorin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback